Довбик прокоментував перемогу Роми над Динамо
Довбик прокоментував перемогу Роми над Динамо

Довбик прокоментував перемогу Роми над Динамо

24 жовтня відбувся матч 3-го туру Ліги Європи 2024/25 між «Ромою» та «Динамо». Довбик, який грав проти команди українців, на 23-й хвилині зустрічі з киянами зумів встановити фінальний рахунок матчу, забивши з пенальті. Цей гол виявився єдиним в дуелі. Про це він заявив у своїх соціальних мережах.

«Дякую вболівальникам за підтримку. Продовжуємо боротися», – написав Артем у своєму Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Artem Dovbyk (@tema_dovbyk)

Артем Довбик за свій виступ отримав одну з найгірших оцінок в команді. У активі Довбик 7,0 бала – це третя найнижча оцінка серед гравців Роми, які взяли участь у матчі. Загалом Довбик зіграв за Рому в 11 матчах цього сезону, в яких відзначився 5 голами та асистом.

Вісім найкращих команд ліги автоматично потраплять до плей-оф, а команди, що посіли місця з дев'ятого по 24-те, боротимуться у двоматчевому плей-оф, щоб забезпечити собі шлях до 1/8 фіналу.

До слова, минулого сезону, Артем Довбик став найкращим голеадором іспанської Ла-Ліги. Не дивно, що «Жирона» визнав форварда збірної України Артема Довбика своїм найкращим футболістом у сезоні-2023/2024. Український голеадор провів у сезоні за каталонський клуб 39 поєдинків у всіх турнірах, забив 24 м'ячі і зробив десять результативних передач.

Джерело матеріала
loader
loader