Домашня куряча ковбаса: натурально, корисно та смачно
Домашня куряча ковбаса: натурально, корисно та смачно

Домашня куряча ковбаса: натурально, корисно та смачно

Цього разу у соціальній мережі фудблогер Наталія Жук поділилася рецептом смачної та простої домашньої ковбаси.

У цьому рецепті використовується куряче філе, трохи спецій та вершки для соковитості. Простий та швидкий спосіб приготувати натуральну домашню ковбасу, яка сподобається всій родині.

Інгредієнти:

  • 800 г курячого філе
  • 6 філе стегон
  • 1 ½ год. л. рік
  • ч. л. чорного перцю
  • 1 ч. л. сушеного часнику
  • 150 мл вершків (10%)
  • Паприка для посыпки

Спосіб приготування:

Подрібніть куряче філе на м'ясорубці або в блендері до фаршу. Окремо дрібно наріжте філе зі стегна і додайте у фарш. Посоліть, поперчіть, додайте сушений часник і вершки. Ретельно перемішайте.

Накрийте миску з фаршем харчовою плівкою та відправте в холодильник на 3–4 години. Розріжте рукав для запікання на смуги, посипте паприкою та викладіть половину м'ясної суміші. Розрівняйте руками, щоб не залишилося порожнеч, присипте паприкою зверху та скрутіть у щільну ковбаску. Повторіть з м'ясом, що залишилося.

Розігрійте духовку до 180 °C і випікайте ковбасу протягом 45-50 хвилин. Після закінчення випікання залиште ковбасу у вимкненій духовці ще на 30 хвилин. Дайте ковбасі охолонути, щоб вона краще тримала форму, а потім нарізайте.

Останні новини України:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader