Без цих $6 млн не було б «Джона Уіка»: несподівана роль Єви Лонгорії у створенні бойовика
Без цих $6 млн не було б «Джона Уіка»: несподівана роль Єви Лонгорії у створенні бойовика

Без цих $6 млн не було б «Джона Уіка»: несподівана роль Єви Лонгорії у створенні бойовика

Тепер ми знаємо, кому дякувати за «Джона Уіка».

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Без цих $6 млн не було б «Джона Уіка»: несподівана роль Єви Лонгорії у створенні бойовика - Фото 1

Минуло 10 років відтоді, як перший фільм франшизи «Джон Уік» вийшов у прокат, започаткувавши ще одну культову серію бойовиків із Кіану Рівзом у головній ролі. Відтоді франшиза зібрала $1 млрд у світовому прокаті за чотири фільми. Проте виявляється, що цей успіх був би неможливим без Єви Лонгорії.

За словами режисерів Чада Стагельскі та Девіда Літча, за тиждень до початку знімань виникла проблема з фінансуванням — інвестори не змогли вчасно надати майже $6 млн. Творці фільму та Кіану Рівз уже вклали власні кошти в проєкт, а продюсер Безіл Іванік навіть використав ліміт на трьох особистих кредитних картках.

У відчайдушній спробі врятувати проєкт агентство CAA запропонувало деяким своїм акторам можливість інвестувати у фільм. Єва Лонгорія відгукнулася на цю пропозицію та надала необхідні $6 млн, буквально за 24 години до того, як творцям довелося б закрити проєкт.

Згодом режисери запросили Єву Лонгорію на ланч, щоби подякувати за порятунок «Джона Уіка». Акторка зізналася, що спочатку не вірила в успіх фільму, але потім називала ці інвестиції «найкращими грошима», які вона будь-коли витрачала.

Девід Літч зазначив, що Єва Лонгорія хотіла б зіграти в одному із сиквелів «Джона Віка» та спробувати себе в жанрі бойовика. Режисер із задоволенням попрацював би з нею та шукає для цього можливість.

Серія фільмів «Джон Уік» розповідає про колишнього найманого вбивцю, який повертається до небезпечного світу кримінальних розбірок. Франшиза відома своїми видовищними бойовими сценами, унікальним стилем та особливою міфологією підпільного світу найманців.

Нагадаємо, на початку 2025 року вийде спіноф «Джона Уіка» під назвою «Балерина» з Аною Де Армас у головній ролі. Днями режисер Чад Стагельскі розповів, що працює над аніме, яке досліджуватиме минуле героя Кіану Рівза як професійного кілера.

Джерело: Variety

Джерело матеріала
loader
loader