Зіпсують перше враження про вас і ваш дім: 4 речі, яких не повинно бути у передпокої
Зіпсують перше враження про вас і ваш дім: 4 речі, яких не повинно бути у передпокої

Зіпсують перше враження про вас і ваш дім: 4 речі, яких не повинно бути у передпокої

Є безліч способів, як стильно прикрасити передпокій, щоб він підкорив ваших гостей. Втім, достатньо лише одного недоліку, аби затьмарити увесь ефект, який Ви із таким завзяттям створювали, пише Southern Living.

Речі, які псують вигляд вашого передпокою

Місця для зберігання речей, вішалка для верхнього одягу та килим, який витримує погодні умови, – усе це необхідно для оформлення передпокою, але будь-що слід уникати інших доповнень.

Безлад

Передпокій притягує до себе щоденні речі, які ми приносимо з собою, як магніт. Входячи та виходячи, ми залишаємо там взуття, пальта, сумки й ключі.

Гарно оформлений передпокій – це перша можливість задати тон усьому дому та познайомити гостей із вашим стилем і особистістю. Безлад у цьому просторі псує перше враження.

Щоб уникнути безладу, додайте можливості для зберігання у передпокої. Це дозволить приховати всі потрібні речі.

Шафи для передпокою

У боротьбі з безладом дизайнери радять використовувати вбудовані шафи або такі компактні рішення, як ящики та декоративні коробки, замість великих елементів, як шафи-вішалки. Передпокій зазвичай має невеликі розміри, тому такі меблі можуть виглядати громіздкими. Крім того, великі елементи можуть самі стати частиною того безладу, якого ми намагаємося уникнути.

Текстове мистецтво

Переконайтеся, що у вас є консолі чи шафи, над якими можна розмістити гарну картину. Водночас експерти застерігають від певних видів мистецтва, а саме написів і слоганів. Це може зробити ваш дім старомодним. Замість зістарених фраз краще обрати картину або дзеркало, які створять чудове перше враження. Такі твори мистецтва можуть говорити про характер дому та його мешканців без зайвих слів.

Невдале освітлення

Зустрічати гостей у темному домі – не найкраща ідея. Дизайнери рекомендують використовувати кілька джерел світла на різних рівнях. Це може бути настільна лампа, бра на стіні та люстра або прожектор на стелі. Багатошарове освітлення важливе для додавання глибини простору.

Приклади оформлення передпокоїв / Фото Southern Living, відкриті джерела

Джерело матеріала
loader