В Івано-Франківську мобілізували хазяїна собаки, який загриз лебедя
В Івано-Франківську мобілізували хазяїна собаки, який загриз лебедя

В Івано-Франківську мобілізували хазяїна собаки, який загриз лебедя

Собака загризла лебедя в парку міста та ганялась за ще одним. Меру міста Марцінківу відомо, що хазяїн тварини — ухилянт. Також повідомляється, що господаря тварини оштрафували.

В Івано-Франківську мобілізували власника собаки, який загриз лебедя на міському озері. Про це повідомив мер міста Руслан Марцінків.

"По-перше, поліція наклала штраф. По-друге, я знаю, що ця людина була ухилянтом і вона сьогодні потрапила у лави Збройних сил України", — зазначив він.

Окрім того, особа відшкодує вартість лебедя. Його вартість по документах складала близько 14 500 гривень.

Вбивство лебедя в Івано-Франківську: що відомо

Як повідомляв раніше один із місцевих пабліків, в парку Івано-Франківська собака вбив чорного лебедя. Про це повідомив один із місцевих пабліків з посиланням на директорку КП "Центр розвитку міста та рекреації" Руслану Василюк.

"Нам подзвонили, що собака плаває з лебедями. Ми прибігли, почали відганяти, власник жодним чином не міг вплинути на собаку, тобто вона його не слухала. Вже один чорний лебідь був мертвий, і він ганяється за наступним", – зазначила директорка КП "Центр розвитку міста та рекреації" Руслана Василюк.

Згодом власнику таки вдалося витягнути собаку. Директорка зазначила, що власнику тварини неодноразово робили зауваження про вигул собаки без повідка і намордника, однак він поводив себе агресивно.

Як зазначав Руслан Марцінків в Telegram, власника пса впіймали та оштрафували. Він також порадив брати на прогулянку із собаками намордник.

На момент виходу матеріалу місцева поліція не коментувала інцидент.

Хазяїн собаки, який загриз лебедя
В Івано-Франківську собака загриз лебедя

Нагадаємо, що за словами військового експерта Євгена Дикого для стабілізації фронту та створення резервів для наступальних операцій Україні потрібно мобілізувати півмільйона осіб. після цього можна набирати кожного місяця від 20 до 30 тисяч осіб.

Джерело матеріала
loader