Стали відомі нові подробиці особистого життя Ліама Нісона
Стали відомі нові подробиці особистого життя Ліама Нісона

Стали відомі нові подробиці особистого життя Ліама Нісона

15 років тому актор пережив трагічну смерть своєї дружини. Наташа Річардсон отримала серйозну травму на гірськолижному курорті.

У житті знаменитого британського актора Ліама Нісона був один шлюб і кілька романів. В інтерв'ю Рeople він зізнався, що після трагічної смерті своєї дружини він покінчив із побаченнями.

72-річний актор, який уже 15 років є вдівцем, говорячи про романтичні стосунки, сказав: "Я вже все це пережив". Відомо, що його дружина, акторка Наташа Річардсон, яка зіграла в голлівудських фільмах "Пастка для батьків" і "Пані покоївка", загинула 2009 року у віці 45 років. Жінка проводила час на гірськолижному курорті Мон-Тремблан у Квебеку. Ліам у цей час був у Торонто на зйомках. Вона отримала серйозну черепно-мозкову травму. У той момент на ній не було шолома. Актрису доправили до Нью-Йорка, де через два дні вона померла в присутності своєї сім'ї.

Ліам Нісон зі своєю дружиною Наташею Річардсон
Фото: Getty Images

Пара одружилася 1994 року, у них двоє вже дорослих синів: 29-річний Майкл і 28-річний Деніел. Старший син Майкл 2018 року змінив прізвище на Річардсон на честь своєї покійної матері і 2020 року знявся разом із батьком у комедійно-драматичному фільмі "Зроблено в Італії". Про те, що його синів піде стопами батьків, Ліам зазначив: "Я думаю, Наташа пишалася б. Я сподіваюся на це".

Ліам Нісон
Фото: Getty Images

Пізніше актор намагався зав'язати нові стосунки. З 2010 по 2012 рік він зустрічався з менеджером зі зв'язків з громадськістю Фрейєю Сент-Джонстон, але цей роман закінчився нічим. А до одруження з Річардсон у зірки "Списку Шиндлера" були романтичні стосунки з багатьма зірками Голлівуду, включно з Барброю Стрейзанд, Брук Шилдс і Гелен Міррен.

Раніше, Фокус писав про те, що Ліам Нісон відмовився від ролі Джеймса Бонда заради своєї нареченої Наташі Річардсон.

Теги за темою
актор
Джерело матеріала
loader