Путіна опустили нижче плінтуса, – Світан про саміт БРІКС
Путіна опустили нижче плінтуса, – Світан про саміт БРІКС

Путіна опустили нижче плінтуса, – Світан про саміт БРІКС

Такою думкою з 24 Каналом поділився військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан, зауваживши, що Путін занадто багато взяв на себе. Зокрема, заявами про вихід з доларової зони та створенням "єдиної валюти БРІКС".

Про Путіна забули

Як зазначив військовий експерт, саміт БРІКС переважно не був спрямований на Україну. Звідусіль лунала антиамериканська риторика, а Україна була лишень як причіп.

Остудили путінські потуги на царювання у світі й опустили його нижче плінтуса. Сидить тепер у гноєві, в який самостійно занурився,
– сказав Світан.

Саме Китай та Індія, які мають потужні економіки й населення яких складає приблизно 3 мільярди людей, керують БРІКС. Азербайджан та Туреччина, які намагалися вступити в організацію, аби отримати доступ до фінансових привілеїв, відмовилися від цього.

Водночас країнам, які мають власну непогану економіку, взагалі не потрібний БРІКС. Вони не хочуть працювати проти американських та європейських демократичних цінностей. Тому показово відмовилися від вступу в організацію.

Токаєв перед самітом чітко сказав, що Казахстан ні зараз, ні потім не рухатиметься в БРІКС. Така ж ситуація з Бразилією. Щоб не з'явитися, застосовувалися різні механізми. Путін навіть втратив те, що мав. Всі бульбашки, надуті до цього, лопнули, і обприскали ж його. Тому на цьому саміті БРІКС можна поставити хрест. За Путіна забули,
– резюмував Роман Світан.

Що цікаво, на пресконференції в Казані в межах саміту БРІКС диктатор Владімір Путін заявив, що Київ нібито пропонував мирні переговори, але потім відмовився.

Теги за темою
Володимир Путін Бразилія
Джерело матеріала
loader