Ф'юрі назвав принципову різницю між Вайлдером та Усиком
Ф'юрі назвав принципову різницю між Вайлдером та Усиком

Ф'юрі назвав принципову різницю між Вайлдером та Усиком

Наразі британський боксер готується до реваншу з українцем. Він розповів, чим принципово відрізняються ці два бійці.

Фактор страху

За словами "Циганського короля" вони обидва є гідними суперниками. Проте на відміну від поєдинків проти "Бронзового бомбардувальника", він не відчуває страху перед другим боєм з Олександром Усиком, повідомляє DAZN.

"І Вайлдер, і Усик – хороші бійці, і я їх поважаю. Але скажу правду – коли я був у рингу з Вайлдером, то відчував себе в біді. У нього 44 бої та 43 нокаути. Не мало значення, який раунд тривав, варто було зробити одну помилку й бій закінчився б.

З Усиком такого страху немає. Ви пам'ятаєте, скільки разів він мене вдарив у дев'ятому раунді? І це нічого не дало. Він хороший боксер, важковаговик, але є різні рівні сили. Всі б'ють по-різному – одні вимикають суперника як телевізор, а інші завдають багато ударів і в результаті ви втомлюєтеся", – розповів Ф'юрі.

До слова. Раніше "Циганський король" спрогнозував результат реваншу з Олександром Усиком. Він заявив, що нокаутує українця.

Нагадаємо, що другий бій між боксерами відбудеться 21 грудня в Ер-Ріяді. В ньому Усик захищатиме титули чемпіона світу за версіями WBC, WBO та WBA.

Теги за темою
Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader