«Джон Уік» отримає повнометражний приквел, — Чад Стагелські
«Джон Уік» отримає повнометражний приквел, — Чад Стагелські

«Джон Уік» отримає повнометражний приквел, — Чад Стагелські

Режисер франшизи «Джон Уік» Чад Стагелські розповів про створення повнометражного приквелу фільмів у незвичному форматі.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! «Джон Уік» отримає повнометражний приквел, — Чад Стагелські - Фото 1

Режисер працює над аніме, який досліджуватиме минуле героя Кіану Рівза як професійного кілера. Стагелські сказав, що він і решта команди «по коліно в розробці повнометражного аніме», зосередженого на головному персонажі. Це буде приквел до фільмів про «Джон Уік». Подібно до того, як майбутній серіал «Джон Уік: Під Високим столом» розширить світ франшизи, аніме дає більше можливостей для оповідання.

«Ми можемо бути трохи більш божевільними в аніме, ми можемо бути набагато відвертішими у розповіді історій та побудові світу в телевізійному шоу. Тож вони захоплюють нас, але не здаються повторенням, і саме на це ми зараз спрямовуємо свою енергію», — каже Чад Стагелські.

Про аніме «Джон Уік» повідомлялося ще минулого року, але тоді припускали, що це буде серіал. Оновлення формату більш амбітні плани щодо історії.

«Це повинно бути весело. Деякі з приквелів та сиквелів, які ви бачите в інших франшизах, ми не створювали таким чином. Ми просто хочемо повеселитися. Ми хочемо повеселитися зі світом Уіка, але ми вже обмежили його з одного кінця [у останньому фільмі], тому повернемося назад та використаємо інше середовище».

Раніше в цьому році відбулася прем’єра іншого своєрідного приквелу, серіалу «Континенталь», який досліджує життя Вінстона Скотта у 1970-х роках. На початку 2025 року глядачі побачать повнометражний спін-офф «Балерина». У головній ролі виступає Ана де Армас, але Кіану Рівз може з’явитися в кадрі. Ще один спін-офф, зосереджений на Кейні, також у роботі.

Джерела: The Hollywood Reporter, IGN

Теги за темою
Бойовики
Джерело матеріала
loader