«Чужий: Ромул 2» у роботі, фільм продовжить історію
«Чужий: Ромул 2» у роботі, фільм продовжить історію

«Чужий: Ромул 2» у роботі, фільм продовжить історію

20th Century Studios працює над ідеєю «Чужий: Ромул 2», яка б продовжила оповідання першого фільму, а Феде Альварес, ймовірно, повернеться до режисури.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! «Чужий: Ромул 2» у роботі, фільм продовжить історію - Фото 1

В інтерв’ю THR виконавчий директор 20th Century Fox Стів Асбелл розповів про успіх стрічки «Чужий: Ромул 2» та про те, що може бути наступним кроком для продовження:

«Зараз ми працюємо над ідеєю продовження. Ми ще не уклали угоду з Феде [Альваресом], але збираємося, і в нього є ідея, над якою ми працюємо».

Як можна зрозуміти, фільм знаходиться на стадії концепції, і поки зарано говорити про якісь деталі, крім зазначених. Але якщо є спільне бажання студії, режисера, задум історії та успіх попередника, «Чужий: Ромул 2» має дуже високі шанси відбутися.

«Двоє тих, хто вижив, Рейн і Енді, яких зіграли Кейлі Спаені та Девід Йонссон, були справжніми яскравими моментами фільму. Тому я завжди думаю про це так: «Вау, де ж люди хочуть бачити їх далі?» Ми знаємо, що це будуть чудові фільми жахів, але я закохався в них обох і хочу побачити їхню історію», — каже Стів Асбелл.

«Чужий: Ромул» зміг оживити франшизу та став другим за зборами фільмом серії, після «Прометея». Фільм в цілому здобув схвальні відгуки критиків і глядачів , тож ідея продовжити успіх здається логічною.

Джерело: IGN

Джерело матеріала
loader
loader