BMW X5, права на пісні та земля: у фанатки путіна Таїсії Повалій конфіскували майно
BMW X5, права на пісні та земля: у фанатки путіна Таїсії Повалій конфіскували майно

BMW X5, права на пісні та земля: у фанатки путіна Таїсії Повалій конфіскували майно

Популярна свого часу українська співачка, колишній нардеп від "Партії регіонів" Таїсія Повалій, якій СБУ повідомила про підозру за підтримку війни Росії проти України, залишилася без свого "добра".

Повалій конфіскували активи на користь держави, а також у неї тепер не буде права на пісні.

Про це стало відомо завдяки рішенню Вищого антикорупційного суду України.

Зрадниця Таїсія Повалій на інтерв'ю. Фото: youtube

На сайті ВАКС зазначено, що проти народної артистки застосували санкцію відповідно до ст. 4 Закону України "Про санкції".

У зрадниці на користь держави конфіскували її рухоме та нерухоме майно. Йдеться про 7 земельних ділянок у Київській області загальною площею 9, 3095 га, житловий будинок площею 442,8 кв. м та домоволодіння 101 кв. м, а також авто марки BMW Х5.

Крім того, артистку позбавили прав на музику та слова до 9 творів ("Обниму тебя", "Любить, понимать и слушать", "Ангелы-хранители", "Назавжди", "Просто я хочу", "Бусинки любви", "Больше чем близко", "Я лечу в даль с тобой синюю", "Доброе утро").

Таїсія Повалій, фото: ТСН

Також конфісковано три пристрої вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими або аналогічними за своїми еластичними властивостями металевими снарядами несмертельної дії та мисливської гладкоствольної зброї.

Незважаючи на те, що на сайті ВАКС не вказано прізвище артистки, судячи з назви пісень, йдеться саме про Повалія. Також це підтверджують ЗМІ.

Раніше повідомлялося, ветерана війни та батька відомої актриси жорстоко побили прямо у ТЦК: "Покарати їх за моє приниження".

Також, Рибчинський «поховав» Повалій і заспівав одну з її пісень дуетом із солісткою ансамблю ЗСУ.

Джерело матеріала
loader