Бази НЛО вже є на Землі: відомий адвокат розкрив їхнє місцезнаходження
Бази НЛО вже є на Землі: відомий адвокат розкрив їхнє місцезнаходження

Бази НЛО вже є на Землі: відомий адвокат розкрив їхнє місцезнаходження

Адвокат, відомий розкриттям подробиць про НЛО та візити інопланетян, стверджує, що знає місцезнаходження двох інопланетних баз на Землі.

Денні Шихан останніми роками займався залученням інформаторів про НЛО до Конгресу США. Він допомагав надавати вибухонебезпечні докази передбачуваного приховування урядом реальних зустрічей із позаземними істотами.

Знімок НЛО / фото: LADbible

А під час нового інтерв'ю, фрагмент якого став вірусним на сайті соціальних мереж Reddit, Шієн зробив ще одну сенсаційну заяву про місцезнаходження інопланетних баз на Землі.

Він сказав: "(Є) бази тут, на нашій планеті. Багато з них розташовані високо в пустельних районах в горах, куди рідко хто ходить, і під морем. У Тихому океані є велика база, яка, як ми практично впевнені, знаходиться біля Бахи – між Бахою та островом Гваделупа. Можливо, це місце знаходиться під дном океану, за ним ведеться спостереження, і у нас є сотні відеороликів, на яких транспортні засоби прибувають та їдуть із цього місця, пірнають у море, спускаються на цю базу та повертаються. з неї. Є деякі... всередині нашого державного апарату національної безпеки, які знають, що це правда. І вони, насправді, зайняті зараз... спробами збити ці НЛО... і взяттям у полон членів, які пілотують ці кораблі. Це надзвичайно небезпечна ситуація."

Денні Шіен, фото: REDDIT

Раніше ми повідомляли, що унікальну фотографію НЛО побачили лише через 50 років: журналісти назвали її найкращою.

Джерело матеріала
loader