Asus ROG Phone 9 з’являється на відео, демонструючи новий дизайн і функції
Asus ROG Phone 9 з’являється на відео, демонструючи новий дизайн і функції

Asus ROG Phone 9 з’являється на відео, демонструючи новий дизайн і функції

Компанія Asus підтвердила, що серія ігрових смартфонів ROG Phone 9 буде представлена ​​на світовому ринку 19 листопада. Ранні витоки вже показали ключові подробиці про пристрій.

K-Tai Watch Impress Japan нещодавно поділився звітом, який підтверджує, що ROG Phone 9 буде оснащено найновішим чипсетом Qualcomm Snapdragon 8 Elite, який, як очікується, забезпечить високопродуктивні ігрові можливості. З огляду на те, що ми бачили в тестах інших смартфонів, які використовують Snapdragon 8 Elite, ми можемо очікувати, що цей пристрій матиме значний стрибок у продуктивності порівняно зі своїм попередником. Також повідомляється, що завдяки новому чіпу пристрій зменшить енергоспоживання до 30%.

Також просочилося практичне відео пристрою, яке показує більш преміальну конструкцію та натякає на покращення матеріалів і дизайну порівняно з попередником. Загальна мова дизайну залишиться схожою на ROG Phone 8. Подальші відомості про зміни дизайну та додаткові функції все ще обмежені. Раніше ROG Phone 9 Pro був помічений у списку Китайського центру сертифікації якості (CQC) із зарядкою 65 Вт, яка є такою ж, як в існуючої серії ROG Phone 8. Хоча ми очікуємо покращення специфікацій, також існує ймовірність того, що Asus десятиліттями зосереджуватиметься лише на ігровій частині, покращуючи такі речі, як тригери Air та управління теплом. Ви можете ознайомитися з технічними характеристиками його попередника нижче.

Технічні характеристики ASUS ROG Phone 8

ROG Phone 8 оснащений 6,78-дюймовим дисплеєм LTPO Samsung E6 AMOLED із частотою 165 Гц і працює на процесорі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 у поєднанні з графічним процесором Adreno 750. Він пропонує до 24 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X і до 1 ТБ пам’яті UFS 4.0.

Що стосується камер, то він має потрійну систему задніх камер із сенсором Sony IMX890 на 50 МП, а також фронтальну камеру на 32 МП для селфі. Телефон живиться від акумулятора 5500 мАг з підтримкою швидкої зарядки 65 Вт. Додаткові функції, орієнтовані на ігри, включають чутливі кнопки AirTrigger, захист від пилу та води IP68 і високоякісну систему динаміків із 5 магнітами.

Джерело матеріала
loader
loader