7 років за гратами проведе чоловік, який до смерті побив товариша у столиці
7 років за гратами проведе чоловік, який до смерті побив товариша у столиці

7 років за гратами проведе чоловік, який до смерті побив товариша у столиці

7 років за гратами проведе чоловік, який до смерті побив товариша у столиці - Фото 1

Між чоловіками виник конфлікт, який згодом переріс у бійку. Зловмисник кулаками та ногами завдав декілька ударів в живіт та груди потерпілому. Від отриманих травм останній помер.

Подія трапилась у березні 2022 року, тоді до поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий побив чоловіка в будинку на провулку Михайлівському.

Правоохоронці встановили, що зловмисник, перебуваючи у бойлерному приміщенні будинку, посварився зі своїм знайомим. На ґрунті раптового конфлікту фігурант завдав декілька ударів кулаками та ногами опоненту в живіт та груди. Внаслідок отриманих травм потерпілий помер.

За скоєння даного злочину поліцейські оперативно розшукали та затримали жителя Київщини, 1988 року народження. Слідчі, за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого та скерували обвинувальний акт до суду. На час досудового розслідування підозрюваний перебував під вартою.

Вироком Шевченківського районного суду правопорушника визнано винним у вчиненні злочину та призначено покарання у вигляді семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Tweet
Джерело матеріала
loader