Суд передав у власність держави майно та права на дев’ять пісень Таїсії Повалій
Суд передав у власність держави майно та права на дев’ять пісень Таїсії Повалій

Суд передав у власність держави майно та права на дев’ять пісень Таїсії Повалій

У лютому співачці заочно повідомили про підозру за колабораціонізм, публічні заклики та виправдовування збройної агресії Росії.

Вищий антикорупційний суд стягнув у власність держави автомобіль та права на дев'ять пісень співачки Таїсії Повалій, яку підозрюють у колабораційній діяльності. Про це повідомили у ВАКС.

Так, у власність держави надійшли майнові права на музику та слова до 9 творів — «Обниму тебя», «Любить, понимать и слушать», «Ангелы-хранители», «Назавжди», «Просто я хочу», «Бусинки любви», «Больше чем близко», «Я лечу в даль с тобой синюю», «Доброе утро».

Окрім цього, у власність держави перейшли 7 земельних ділянок на Київщині, приватний будинок та квартира співачки, два автомобілі BMW та чотири пістолети на ґумові набої.

Відповідний позов до ВАКС щодо застосування санкції проти співачки подало Міністерство юстиції 5 вересня.

У вересні 2023 року на запрошення ватажка угруповання «ЛНР» Леоніда Пасічника Повалій виступила на концерті в тимчасово окупованому Луганську. Тоді прямо зі сцени вона висловилася на підтримку окупантів та героїзувала їхню учать у війні проти України.

Ще в жовтні 2022 року артистки українського походження, які живуть та виступають у Росії, — Ані Лорак, Таїсія Повалій та Анна Сєдокова — потрапили під санкції Ради національної безпеки та оборони України.

Фото: Instagram

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader