У ГУР записали звернення до солдатів з КНДР їхньою мовою: Україна нагодує та обігріє вас
У ГУР записали звернення до солдатів з КНДР їхньою мовою: Україна нагодує та обігріє вас

У ГУР записали звернення до солдатів з КНДР їхньою мовою: Україна нагодує та обігріє вас

ПроєктГоловного управління розвідки "Хочу жить" випустили відеоролик, в якому звернулись до північнокорейських солдатів їх мовою. Звернення опублікували 23 жовтня у соцмережах.

"Хочу жить" закликали військових КНДР не вступати у війну проти України та відмовитись допомагати путінському режиму, здавшись в полон. У відео продемонстрували умови табору, в якому можуть опинитись майбутні військовополонені з Північної Кореї.

У "Хочу жить" зазначили, що ці камери світлі, теплі та розділені спальними місцями. Також показали їдальню. У зверненні наголосили, що харчування відбувається тричі на день та в раціон входить м'ясо, свіжі овочі та хліб.

- Здавайтесь у полон! Україна прихистить вас, нагодує та обігріє! Тисячі російських солдатів зробили правильний вибір і тепер чекають на закінчення війни в хороших умовах: комфортні казарми, триразове гаряче харчування, медичне обслуговування, - йдеться у зверненні.

Також "Хочу жить" зазначили, що в українських таборах військовополонених не звертають увагу на національність і готові прийняти до себе будь-якого солдата-окупанта.

У ГУР записали звернення до солдатів з КНДР їхньою мовою: Україна нагодує та обігріє вас - Фото 1
  • 23 жовтня Пентагон вперше підтвердив, що військові КНДР прибули до Росії. Голова Пентагону Ллойд Остін під час інтерв'ю у Римі заявив, що вже є докази того, що війська КНДР перебувають на території РФ. Однак він зазначив, що достеменно невідомо чим вони там займаються.
  • 22 жовтня Володимир Зеленський, спілкуючись із журналістами у Києві, заявив, щоКНДР відправила своїх офіцерів на навчання в Росії для участі у війні проти України через гроші.
     
Теги за темою
КНДР
Джерело матеріала
loader