Tesla Cybertruck Range Extender затримується і забезпечить менший запас ходу, ніж обіцяли раніше
Tesla Cybertruck Range Extender затримується і забезпечить менший запас ходу, ніж обіцяли раніше

Tesla Cybertruck Range Extender затримується і забезпечить менший запас ходу, ніж обіцяли раніше

Багато в чому суперечливий електричний пікап Tesla Cybertruck зіткнувся з ще однією проблемою. Додатковий «розширювач діапазону» (Range Extender), який мав значно збільшити автономність автомобіля, був відкладений. Ба більше, тепер він забезпечуватиме менший додатковий діапазон, ніж обіцяли спочатку.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Tesla Cybertruck Range Extender затримується і забезпечить менший запас ходу, ніж обіцяли раніше - Фото 1

Коли Tesla вперше анонсувалаа Cybertruck у 2019 році, вона рекламувала версію з трьома двигунами з запасом ходу понад 805 км. На жаль, коли компанія нарешті оголосила офіційні характеристики, тримоторний Cybertruck мав початкову ціну в $100 тис. і запас ходу всього 515 км. Щоб вирішити проблеми з запасом ходу, Tesla оголосила про «розширювач діапазону», який додає додатковий блок акумуляторів до кузова пікапа.

Спочатку Tesla стверджувала, що цей Range Extender збільшить запас ходу Cybertruck з двома двигунами з 547 км до понад 756 км, а запас ходу Cybertruck з трьома двигунами — з 515 км до понад 708 км. Тепер це все змінилося, і компанія знизила ці цифри.

«Розширювач діапазону» тепер забезпечить приблизно 708 км запасу ходу для двомоторного Cybertruck, що на 40 км менше від початкової оцінки. Запас ходу тримоторної версії з розширювачем залишається незмінним і становить 708 км зі стандартними шинами, але знижується до 668 км з шинами для бездоріжжя.

Крім того, Tesla перенесла дату випуску «розширювача діапазону» з початку 2025 року на середину 2025 року. І це буде недешево. Очікується, що Range Extender коштуватиме $16 тис., і його необхідно встановити (і згодом демонтувати) у сервісному центрі Tesla.

Джерело: arenaev

Теги за темою
Tesla
Джерело матеріала