"Шахтар" поступився "Арсеналу" в Лізі чемпіонів
"Шахтар" поступився "Арсеналу" в Лізі чемпіонів

"Шахтар" поступився "Арсеналу" в Лізі чемпіонів

Донецький "Шахтар"  в матчі третього туру основної стадії Ліги чемпіонів сезону-2024/25 зазнав поразки від лондонського "Арсенала" . Поєдинок проходив на стадіоні "Емірейтс" у Лондоні ы завершився з рахунком 1:0, повідомив Shakhtar.  

"Каноніри" відкрили рахунок на 29-й хвилині зустрічі. Гол забив Габріел Мартінеллі. В УЄФА спочатку записали забитий м'яч на самого Мартінеллі, але потім переписали його як автогол Різника.

У другому таймі Арсенал намагався розвинути свою перевагу і заробили пенальті. На 76-й хвилині захисник донецького клубу Валерій Бондар зіграв рукою у власному карному майданчику, однак не зуміли реалізувати одинадцятиметровий м’яч - Різник ногами парирував удар Леандро Троссарда по центру воріт.

Наразі "гірники" посідають 29-ме місце у загальній турнірній таблиці основного раунду ЛЧ, маючи у своєму активі одне очко. "Каноніри" з 7 балами піднялися на четверту позицію.

Вісім найкращих команд основної стадії Ліги чемпіонів напряму потраплять до 1/8 фіналу. Клуби, які посядуть у загальній турнірній таблиці місця від 9-го до 24-го, проведуть спарені стикові матчі за вихід до 1/8 фіналу. Решта завершать виступи в єврокубках.

  • 16 жовтня збірна України вийшла на Євро-2025, U21 попри поразку в останньому матчі. 
  • 21 жовтня зірка "Ліги сміху" гуморист Віктор Розовий, який проходить реабілітацію після осколкового поранення голови на фронті, відвідав гру футбольних команд "Рух"-"Карпати" у Львові. Гуморист з'явився на полі в колісному кріслі і почав матч, зробивши символічний перший удар по м'ячу.
Теги за темою
футбол Шахтар Ліга чемпіонів
Джерело матеріала
loader
loader