Росіяни будують новий склад боєприпасів під Новоросійськом, — "АТЕШ"
Росіяни будують новий склад боєприпасів під Новоросійськом, — "АТЕШ"

Росіяни будують новий склад боєприпасів під Новоросійськом, — "АТЕШ"

За словами українських партизанів, місце будівництва охороняють десантники, а поряд розмістили системи ППО С-400 та С-300.

Російські окупанти будують нові склади для боєприпасів під Новоросійськом, які покликані уберегти снаряди від атак українських дронів. Про це повідомив партизанський рух "АТЕШ".

"Під час розвідки бази навчального центру 7-ї десантно-штурмової дивізії повітрянодесантних військ ЗС РФ під Новоросійськом агент "АТЕШ" зафіксував процес масштабних будівельних робіт. За нашою інформацією рашисти будують закриті склади для боєприпасів", — йдеться у повідомленні.

розташування нового складу боєприпасів у Новоросійську
Фото: Атеш

Партизани уточнили, що нові склади повинні допомогти розосередити наявні запаси боєкомплектів та вберегти їх від ударів українських БПЛА та ракет.

"Агенти повідомляють, що об'єкт охороняється десантниками і представниками ПВК, які розташовуються неподалік", — зазначили в "АТЕШ".

Там також підкреслили, що в околицях поблизу місця будівництва розташовані системи ППО С-400 і С-300.

"Ми продовжимо спостерігати за активністю російських військових у регіоні та за процесом будівництва зазначеного об'єкта. Уся інформація буде оперативно передаватися Силам оборони України", — наголосили в "АТЕШ".

Нагадаємо, 15 вересня OSINT-аналітик HI Sutton повідомив, що ЗС РФ встановили біля Новоросійська системи глушіння GPS.

17 жовтня "АТЕШ" повідомив, що російських військових почали навчати користуватись північнокорейськими САУ.

Теги за темою
Будівництво
Джерело матеріала
loader
loader