Новий Outlook для Windows отримав підтримку особистих облікових записів не від Microsoft
Новий Outlook для Windows отримав підтримку особистих облікових записів не від Microsoft

Новий Outlook для Windows отримав підтримку особистих облікових записів не від Microsoft

Нещодавно корпорація Майкрософт додала низку нових функцій до нового Outlook для Windows, щоб зробити його більш корисним у режимі офлайн без підключення до Інтернету. Він оголосив про значно покращену синхронізацію електронної пошти після того, як підтвердив, що програма зможе запускатися в автономному режимі.

Покращення автономного режиму — не єдине, що отримує новий Outlook. Microsoft явно розуміє, що користувачі, ймовірно, все ще не так задоволені її блискучою новою програмою, як класичним Outlook.

Отже, компанія вносить ще одну серйозну зміну в New Outlook. Невдовзі програма отримає підтримку для особистих облікових записів не від Microsoft. Це дозволить користувачам отримувати доступ до будь-яких підписок на Microsoft 365 (Office 365) і Copilot Pro, які вони пов’язали зі своєю особистою електронною поштою, у програмі New Outlook для Windows.

Microsoft каже, що розгортання функції має розпочатися наступного місяця, у середині листопада, а загальна доступність і завершення розгортання заплановані на середину грудня 2024 року та середину січня 2025 року відповідно.

У публікації Центру повідомлень Microsoft 365 компанія описала майбутні зміни. Це пояснює:

Незабаром : підтримка користувачів для додавання нового типу особистого облікового запису Microsoft у новому Microsoft Outlook для Windows.

Додавання особистого облікового запису Microsoft до Outlook корисно, якщо цей особистий обліковий запис Microsoft пов’язано з передплатами Microsoft, наприклад Microsoft 365 і Microsoft Copilot Pro. Наприклад, користувач може придбати підписку на Microsoft 365 Personal за допомогою облікового запису Microsoft, наприклад you@gmail.com.

До цього розгортання новий Outlook для Windows не підтримував додавання цього особистого облікового запису Microsoft до Outlook, і користувач не міг отримати доступ до жодної підписки, пов’язаної з цими обліковими записами. Після цього розгортання користувачі зможуть користуватися перевагами особистої підписки на Microsoft 365 або Copilot Pro в Outlook.ary 2025. Цю функцію ввімкнено за умовчанням.

Під час налаштування облікового запису в розділі «Ваші облікові записи» нової програми Outlook додається нова опція «Додаткові облікові записи Microsoft».

Нова опція в новій програмі Outlook із написом «Додаткові облікові записи Microsoft».

Розділ «Ваші облікові записи» по суті допомагає керувати різними обліковими записами електронної пошти, доданими до програми:

До цього розгортання : Outlook підтримує підключення до особистих облікових записів електронної пошти, таких як Outlook.com , Gmail, Yahoo тощо, тому користувачі можуть отримувати доступ до електронної пошти з цих облікових записів у Outlook.

Після цього розгортання користувачі зможуть додати новий особистий обліковий запис Microsoft, який не використовує адресу електронної пошти Microsoft (наприклад, outlook.com, hotmail.com або live.com), вибравши «Налаштування» > «Облікові записи» > «Ваші облікові записи» > «Додаткові облікові записи Microsoft». з метою доступу до будь-яких підписок, пов’язаних із цим особистим обліковим записом Microsoft.

Цю публікацію можна знайти на інформаційній панелі центру адміністрування Microsoft 365 з ідентифікатором повідомлення MC915492.

Джерело матеріала
loader
loader