Найшвидший кросовер Skoda помітили на дорогах до презентації
Найшвидший кросовер Skoda помітили на дорогах до презентації

Найшвидший кросовер Skoda помітили на дорогах до презентації

Новий Skoda Kodiaq RS отримає 2,0-літровий турбомотор на 265 сил та доопрацьоване шасі. Дизайн кросовера виразніший та агресивніший.

Кросовер Skoda Kodiaq другого покоління невдовзі отримає заряджений варіант RS. Його повинні презентувати найближчим часом, а поки авто проходить фінальні випробування на німецькому автодромі Нюрбургринг та в його околицях. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Новий Skoda Kodiaq RS тестують без жодного камуфляжу, тому його дизайн перестав бути секретом. Кросовер вирізняється агресивнішими бамперами, обвісом та збільшеним переднім повітрозабірником. Крім того, видно широкі вихлопні труби та 20-дюймові литі диски.

Кросовер тестують на автодромі Нюрбургринг
Фото: carscoops.com

Салон Skoda Kodiaq RS на фото не видно. Як і модель попереднього покоління, кросовер повинен отримали спортивні кермо та крісла.

Очікується, що кросовер Skoda Kodiaq RS оснастять 2,0-літровим бензиновим турбомотором на 265 к. с. і 370 Н∙м, який встановлюють на Skoda Octavia RS та Superb.

Важливо Ціна 33 000 євро і запас ходу 560 км: Skoda показала електричного наступника Karoq (фото)

Із 7-ступінчастим роботом DSG розгін до 100 км/год займатиме трохи більше, ніж 6 с, а максимальна швидкість складе 250 км/год. Це буде найшвидший кросовер Skoda.

Skoda Kodiaq RS отримає 2,0-літровий турбомотор
Фото: carscoops.com

Дизельного Skoda Kodiaq RS вже не буде, але пізніше можуть запропонувати 272-сильну плагін-гібридну установку. Звісно ж, кросоверу доопрацюють ходову та встановлять збільшені гальма.

До речі, нещодавно презентували найпотужнішу Skoda Fabia на 190 сил.

Також Фокус розповідав про найменший і найдешевший кросовер Skoda.

Джерело матеріала
loader
loader