ЗМІ дізналися ім’я нового командувача Сил безпілотних систем
ЗМІ дізналися ім’я нового командувача Сил безпілотних систем

ЗМІ дізналися ім’я нового командувача Сил безпілотних систем


Полковник Олексій Халабуда, який раніше був командиром 28-ї ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу, став новим начальником штабу СБС.

Новим начальником штабу командування Сил безпілотних систем (СБС) призначили полковника Олексія Халабуду. Про це у середу, 23 жовтня, повідомило із посиланням на власні джерела у СБС.

Зазначається, що Халабуда був командиром 28-ї ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу.

У 2010 році закінчив Академію сухопутних військ за спеціалізацією “управління діями підрозділів механізованих військ”.

Також сьогодні повідомлялося, що капітан першого рангу Роман Гладкий, призначений влітку цього року начальником штабу командування Сил безпілотних систем, вже не працює на цій посаді.

Як відомо, Гладкий – офіцер із багаторічним досвідом служби у Збройних силах України, має військову освіту і значний досвід служби на керівних посадах у ЗСУ. Після його призначення начальником штабу Командування СБС деякі активісти та низка ЗМІ поширили інформацію про те, що Гладкого нібито підозрювали в державній зраді, його дружина нібито мала російський паспорт, а донька – виступала на змаганнях за РФ. У Командуванні заявили, що Гладкий протягом 2018-2019 років пройшов усі необхідні перевірки Служби безпеки України.

 



Теги за темою
призначення
Джерело матеріала
loader
loader