Без комісій: ПриватБанк запустив особливу послугу для українців за кордоном
Без комісій: ПриватБанк запустив особливу послугу для українців за кордоном

Без комісій: ПриватБанк запустив особливу послугу для українців за кордоном

ПриватБанк першим із українських банків запустив для своїх клієнтів послугу зняття готівки на касі за кордоном без додаткових комісій іноземних банків-еквайєрів.

Як передає "Хвиля", про це повідомила прес-служба PrivatBank_insider.

За словами члена правління банку з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнка, клієнти ПриватБанку можуть за необхідності знімати готівку разом із оплатою карткою товарів та послуг не лише в Україні, а й за кордоном.

"Покупка з видачею готівки завдяки ПриватБанку стала дуже популярним в Україні сервісом, який доступний у всіх провідних торгових мережах і ним охоче користуються жителі більшості українських міст. Тепер звично отримувати готівку на касі українці можуть і за кордоном", - розповів Мусієнко.

Без комісій: ПриватБанк запустив особливу послугу для українців за кордоном - Фото 1

Таким чином, якщо ви розраховуєтесь за кордоном у торговельній мережі карткою Mastercard від ПриватБанку, у разі потреби можга перевести в готівку прямо на касі, а не шукати банкомат. Член правління банку зазначив, що купуючи в магазині, достатньо лише запитати у касира, чи доступна послуга в цій торговій точці.

Зокрема, на сьогоднішній день клієнти банку найчастіше знімають готівку на касі в Німеччині в мережах Netto Marken-Discount, Dm-drogerie markt, Aldi, Norma, GLOBUS Markthalle та в Польщі - у Delikatesy Centrum, Biedronka, Orlen, Lewiatan, Zabka. Сервіс також працює в інших країнах ЄС, Великій Британії, Австралії.

Зверніть увагу, що клієнти ПриватБанку можуть перевипустити діючу платіжну картку або відкрили нову цифрову картку Приват24 і безкоштовно замовити міжнародну доставку платіжних карток. Така послуга доступна у 45 країнах світу.

Раніше ПриватБанк показав, як відкрити картку "Простір" для пенсій та пільг.

Джерело матеріала
loader