Ангел, який дарував людям усмішку і щастя: сестра Ліама Пейна щемливо вшанувала пам'ять брата
Ангел, який дарував людям усмішку і щастя: сестра Ліама Пейна щемливо вшанувала пам'ять брата

Ангел, який дарував людям усмішку і щастя: сестра Ліама Пейна щемливо вшанувала пам'ять брата

Раніше на смерть Ліама відреагувала його ще одна сестра – Рут Гіббінс. Нікола ж зазначила, що завжди пишалася братом та зізналася, що дізналася про його загибель з новин.

Нікола Пейн написала, що коли побачила у телефоні новину про смерть співака, то хотіла, аби вона виявилася неправдивою. Днями вона надіялася, що це була помилка.

Ти справді був занадто добрим для цієї землі, ти ангел, який просто жив для того, щоб дарувати людям усмішку і щастя. Ти завжди проявляв доброту до всіх, кого зустрічав,
– поділилася сестра Ліама Пейна.

Нікола розповіла, що у них мало спільних фотографій, адже робити їх не було заведено у сім'ї. Рідні не хотіли, аби Ліам відчував, ніби у кімнаті зібралися фанати. Однак дівчина зауважила, що вони завжди були його найбільшими шанувальниками. Нікола каже, що Пейн блискуче робив все, за що брався.

Я сподіваюся, що ти нарешті знайшов мир там, нагорі, і що ти продовжуватимеш про нас усіх піклуватися, як це робив у житті. Ми подбаємо про те, щоб Bear (син Ліама Пейна і Шеріл Коул – Show 24) знав про свого тата і про те, як сильно ти його любив, ми це обіцяємо,
– написала Нікола Пейн.

Хто ще вшанував пам'ять Ліама Пейна

  • Спільну заяву з приводу смерті Ліама Пейна опублікували учасники гурту One Direction – Зейн Малік, Гаррі Стайлз, Луї Томлінсон і Найл Хоран. Зірки написали, що їм потрібен час, аби пережити втрату брата. Співаки, окрім того, присвятили другові окремі дописи в інстаграмі. Інші знаменитості також висловили співчуття, коли дізналися про смерть Ліама, зокрема актор Пол Веслі та співачка Ріта Ора.
  • Після новин про загибель ексучасника One Direction, фани у всьому світі почали вшановувати його пам'ять. Зокрема, біля готелю, де помер Ліам Пейн, люди запалювали свічки та приносили квіти. У різних містах прихильники співали пісні улюбленого гурту та залишали прощальні листівки.
  • На смерть Ліама Пейна також відреагувала його кохана Кейт Кессіді, матір сина співака Шеріл Коул та колишня дівчина знаменитості – танцюристка Даніель Пізер.
Джерело матеріала
loader
loader