Дональд Трамп дасть інтерв'ю американському подкастеру Джо Рогану, якого критикували за дезінформацію про COVID-19
Дональд Трамп дасть інтерв'ю американському подкастеру Джо Рогану, якого критикували за дезінформацію про COVID-19

Дональд Трамп дасть інтерв'ю американському подкастеру Джо Рогану, якого критикували за дезінформацію про COVID-19

Як пише Reuters, кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс також розглядала можливість дати інтерв’ю Рогану, щоб спробувати збільшити свої шанси на виборах, залучивши виборців-чоловіків.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп 25 жовтня дасть інтерв’ю американському подкастеру Джо Рогану, який має десятки мільйонів слухачів. Про це повідомило Reuters.

Наразі невідомо, як довго триватиме розмова ведучого з Трампом. Однак, як зауважує Reuters, останнім часом він давав інтерв’ю тривалістю від 30 хвилин до години.

У серпні Трамп розкритикував Рогана на своїй платформі Truth Social після того, як подкастер похвалив тодішнього незалежного кандидата Роберта Кеннеді-молодшого. Згодом Кеннеді відмовився від перегонів. Водночас Трамп пізніше назвав Джо Рогана «хорошим хлопцем».

Кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс також розглядала можливість дати інтерв’ю Рогану, щоб спробувати збільшити свої шанси на виборах, залучивши виборців-чоловіків.

За даними Spotify за березень 2024 року, подкаст «The Joe Rogan Experience» мав 14,5 мільйонів підписників. Роган також має понад 19 мільйонів підписників в Instagram і 17 мільйонів підписників на YouTube.

Опитування, проведене YouGov минулого року, показало, що 81% його слухачів — чоловіки, 56% з них — молодше 35 років. Reuters зауважує, що це демографічна група, яка здебільшого підтримує Трампа.

Нагадаємо, під час пандемії COVID-19 Джо Роган викликав критику з боку експертів у сфері охорони здоров’я. В одному з випусків «The Joe Rogan Experience» вірусолог-антивакцинатор Роберт Малоун висловив недоведені гіпотези про безкорисність вакцин проти коронавірусної хвороби.

Після критики сервісу генеральний директор та співзасновник Spotify Деніел Ек повідомив, що платформа додасть спеціальні позначки до випусків подкастів, у яких обговорюватимуть COVID-19. Пізніше Роган перепросив у Spotify та канадських виконавців Ніла Янга та Джоні Мітчелл, які оголосили бойкот стримінговій платформі через дезінформацію про COVID-19. Ведучий також висловив готовність змінити своє шоу, зокрема залучати більше експертів та проводити додаткові дослідження на певні теми.

У лютому 2024 року стримінгова платформа Spotify вирішила продовжити співпрацю з подкастером Джо Роганом та підписала нову багаторічну угоду на випуск його проєкту «The Joe Rogan Experience».

Джерело матеріала
loader