В Австралії врятували жінку, затиснуту догори ногами між скелями
В Австралії врятували жінку, затиснуту догори ногами між скелями

В Австралії врятували жінку, затиснуту догори ногами між скелями

Матильда Кемпбелл провела сім годин у пастці серед каміння, намагаючись дістати телефон, доки рятувальники не визволили її.

В Австралії жінку врятували після того, як вона опинилася в пастці між скелями на сім годин, затиснута догори ногами. Про це The Guardian.

Матильда Кемпбелл впала у триметрову щілину, коли намагалася дістати свій телефон, який випадково впустила раніше. Каміння вагою пів тонни зловило її в Лагуні, що у Новому Південному Вельсі.

Спочатку друзі намагалися самотужки витягнути Матильду, але згодом викликали рятувальників. Спеціалісти використали лебідку, щоб перемістити 500-кілограмовий камінь і звільнити жінку через вузький отвір.

За словами рятувальника Пітера Воттса, це було одне з найскладніших завдань за його 10 років роботи.

Матильда відбулася лише подряпинами та синцями, але її телефон так і не вдалося знайти.

Кемпбелл написала у соціальних мережах: “Можна з упевненістю сказати, що я найбільш схильна до нещасних випадків людина. Зі мною все гаразд, просто є деякі травми, від яких я відновлююся, і більше ніяких скелелазінь для мене на деякий час!” – йдеться у повідомленні. Вона також подякувала друзям та команді за її порятунок.

Раніше повідомлялося, що житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі.



Теги за темою
Австралія Жінки
Джерело матеріала
loader