Сестра Кім Чен Ина назвала Україну і Південну Корею "невихованими собаками"
Сестра Кім Чен Ина назвала Україну і Південну Корею "невихованими собаками"

Сестра Кім Чен Ина назвала Україну і Південну Корею "невихованими собаками"

За словами Кім Йо Чжон, Україна і Південна Корея нібито метушаться "туди-сюди для жебрацтва". За її словами, ці дві країни однакові, як дві краплі води.

Сестра глави КНДР Кім Чен Ина, завідувачка відділу ЦК Трудової партії Кореї Кім Йо Чжон назвала Україну і Південну Корею "невихованими собаками, вирощеними США". Про це повідомляє KCNA.

За її словами, Південна Корея нібито порушує суверенітет КНДР, що є певною військовою провокацією. Кім Йо Чжон заявила, що Сеул і Київ є "божевільними", адже якимось чином провокують країни з ядерною зброєю.

Важливо На 5 із 10: як на Заході оцінюють таємничий спецназ КНДР (фото, відео)

"Усім політичним і військовим особам великих і малих держав світу з нормальним мисленням жахливо навіть уявити собі особисте випробування, якою мірою небезпечною є військова провокація щодо держави, яка володіє ядерною зброєю", — сказала вона.

Кім Йо Чжон сказала, що Україна і Південна Корея метушаться "туди-сюди для жебрацтва". За її словами, ці дві країни однакові, як дві краплі води.

"Треба назвати це загальними рисами, притаманними невихованим собакам, вирощеними США", — зазначила вона.

Також сестра Кім Чен Ина назвала Південну Корею військовим гангстером.

"Нерозважлива хоробрість політиків Сеула, які, не кажучи вже про самокритику і розсудливість, намагаються кинутися у вогонь із бензиновим баком, потягне за собою небезпеку повного розгрому всієї своєї зграї, унаслідок чого, звичайно ж, зазнає нападок усіх", — заявила вона.

Нагадаємо, у мережі показали військових КНДР у Приморському краї. На оприлюднених кадрах, імовірно, військова частина 44980 127-ї мотострілецької дивізії в селі Сергіївка. Цей казармений комплекс відкрили в липні 2022 року.

Також повідомлялося, що Сеул у відповідь може передати Києву ЗРК KM-SAM Block 2. За словами журналістів, поточні угоди щодо постачання системи ППО KM-SAM Block 2, відомої як "корейський Patriot", в ОАЕ, Саудівську Аравію та Ірак можуть обмежити можливості Києва.

Теги за темою
Україна Росія війна
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader