У столиці затримали зловмисника, який викрав РЕБ станцію з автомобіля військового
У столиці затримали зловмисника, який викрав РЕБ станцію з автомобіля військового

У столиці затримали зловмисника, який викрав РЕБ станцію з автомобіля військового

У столиці затримали зловмисника, який викрав РЕБ станцію з автомобіля військового - Фото 1

Подія сталась вночі у одному з дворів багатоповерхівок Святошинського району. Невідомий  розбив вікно у дверях військового пікапу  та вкрав з нього РЕБ, тактичне спорядження та інші речі, які належать військовому ЗСУ. Оперативники затримали зловмисника, вилучили викрадене майно та повернули його військовому.

Днями, на спецлінію 102 звернувся військовий із повідомленням про те, що вночі, у одному з дворів багатоповерхівок Святошинського району Києва невідома особа обікрала його службовий автомобіль, звідки викрала систему РЕБ, ноутбук, тактичне спорядження, мобільний телефон, документи та інші речі.

Поліцейські обстежили прилеглу територію біля місця скоєння злочину, опрацювали записи з камер відеонагляду, опитали свідків та встановили, що до крадіжки причетний 40-річний місцевий мешканець, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Правоохоронці затримали зловмисника, а під час обшуку за місцем його мешкання вилучили всі викрадені речі, які повернули власнику.

Слідчі, за процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури повідомили правопорушнику про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

Також, на час досудового розслідування, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 300 тисяч гривень.

Відділ комунікації поліції Києва

Tweet
Джерело матеріала
loader