Палкін: Судаковим цікавиться Манчестер Сіті
Палкін: Судаковим цікавиться Манчестер Сіті

Палкін: Судаковим цікавиться Манчестер Сіті

Атакуючий півзахисник збірної України Георгій Судаков наразі є найціннішим футбольним активом донецького Шахтаря, тому керівництво українського клубу й досі прагне отримати щодо 22-річного українця гідну трансферну пропозицію.

За словами генерального директора "гірників" Сергія Палкіна, у Судакові зацікавлені клуби англійської Прем'єр-ліги, зокрема чинний чемпіон Англії Манчестер Сіті.

"У нас є кілька цікавих гравців, наприклад, бразильці Кевін і Марлон. Найвідомішим на даний момент є Георгій Судаков. Ним цікавиться Манчестер Сіті, за ним спостерігають і інші англійські клуби.

Півроку тому ми вели переговори про трансфер із Наполі, але ця історія не завершилася успіхом. Я впевнений, що кілька клубів зроблять йому пропозиції під час трансферного вікна", — заявив Сергій Палків в інтерв'ю для Spox.

У поточному сезоні Георгій Судаков провів за Шахтар 11 матчів, в яких він забив сім голів та віддав дві результативні передачі. Портал Transfermarkt оцінює українського плеймейкера в 35 мільйонів євро.

Джерело матеріала
loader
loader