Штурмують там постійно, – військовий сказав, як діє ворог на Лимано-Бахмутському напрямку
Штурмують там постійно, – військовий сказав, як діє ворог на Лимано-Бахмутському напрямку

Штурмують там постійно, – військовий сказав, як діє ворог на Лимано-Бахмутському напрямку

Про це 24 Каналу сказав командир екіпажу БпЛА "Кара небесна" Андрій Отченаш. Він наголосив, що ворогу вдається досягати мінімального успіху ціною значних втрат.

Росіяни цінують техніку, а не людей

На лінії, де оборону тримає бригада "Рубіж", одним з найгарячіших напрямків є населений пункт Спірне. Протягом останнього місяця на цьому відтінку фронту українські військові знищили приблизно 30 одиниць техніки різного виду – танків, БТР, МТЛБ тощо.

Противник постійно штурмує. Ціною 30 одиниць техніки ворогу все ж вдалося захопити декілька спостережних пунктів,
– зазначив Отченаш.

Насправді росіяни довгий період не проводили штурми з технікою. Окупанти протягом 2 – 3 місяців накопичували техніку й зараз почали її застосовувати у великій кількості.

Є період, коли противник не застосовує техніку, боїться висовуватися навіть зі своїх ангарів через те, що як тільки ми бачимо рух або чуємо звук техніки, то відразу туди вилітає розвідка, а потім FPV-дрони, бомбери тощо,
– мовив командир екіпажу БпЛА "Кара небесна".

Водночас ні для кого не секрет, що офіцерському складу військових частин байдуже на своїх солдатів. Вони свідомо відправляють їх на смерть.

Де ворог штурмує на Лимано – Куп'янському напрямку: дивіться на карті

"Якщо солдату щось не подобається і він виступає проти, то його можуть просто розстріляти. У нас були перехоплення розмов, у яких розповідають, що якщо військовослужбовці відмовлялися йти на штурм, то їх просто ліквідовували", – додав Отченаш.

Теги за темою
Україна – Росія
Джерело матеріала
loader