СБУ повідомила про підозру організатору втечі ухилянтів з Прикарпаття
СБУ повідомила про підозру організатору втечі ухилянтів з Прикарпаття

СБУ повідомила про підозру організатору втечі ухилянтів з Прикарпаття

СБУ повідомила про підозру ще одному організатору втечі ухилянтів з Прикарпаття.

Про це у Фейсбуці повідомляє управління СБ України в Івано-Франківській області, передає Укрінформ.

«За матеріалами Служби безпеки повідомлено про підозру ще одному організатору незаконного виїзду за кордон військовозобов’язаних з Прикарпаття. Разом із 27-річним жителем Коломиї він переправляв чоловіків мобілізаційного віку до країн ЄС, зокрема до Румунії. На підставі зібраних СБУ та поліцією доказів мешканцю Чернівецької області повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу – незаконне переправлення осіб через державний кордон України», - повідомляє управління СБУ в області.

Йдеться про 27-річного мешканця Вижницького району Чернівецької області. Він допомагав підшукувати чоловіків, які бажали незаконно перетнути державний кордон України.

СБУ повідомила про підозру організатору втечі ухилянтів з Прикарпаття - Фото 1

«Крім того, він брав участь у розробці маршруту через Карпати, а також надав свій мотоцикл для проїзду важкодоступними ділянками гір. За це мав отримати частину «прибутку» – 8 тисяч доларів», - додають в управлінні СБУ.

Зазначається, що цей канал втечі ухилянтів СБУ та поліція заблокували у вересні. Тоді повідомили про підозру мешканцю Коломиї, якого затримали «на гарячому» під час одержання оплати від чергового «клієнта».

Як повідомляло агентство, на Прикарпатті викрили адміністраторку Telegram-каналу для ухилянтів.

Теги за темою
СБУ
Джерело матеріала
loader