Жінка знайшла в будинку покійного тата зловісну записку, яка її налякала: про що там йшлося
Жінка знайшла в будинку покійного тата зловісну записку, яка її налякала: про що там йшлося

Жінка знайшла в будинку покійного тата зловісну записку, яка її налякала: про що там йшлося

На згорнутому аркуші паперу було написано: "Не читайте, якщо не хочете отримати відповідь". Розгорнувши аркуш, жінка була збентежена.

Іноді буває так, що родина має певні таємниці, про існування яких частина членів сім’ї може й не здогадуватися. Подібна ситуація сталася з американкою на ім’я Тей. Жінка під час прибирання в будинку свого покійного тата знайшла зловісну записку, яка її дуже налякала, пише The Mirror.

Тей опублікувала в TikTok вірусне відео, в якому вона детально описує момент, коли знайшла дивну записку, що ховалася в найдальшому кутку шафи її покійного тата. Жінка зазначила, що це було дивно для її тата, оскільки він завжди був відкритим і відвертим чоловіком, який не здавався тим, хто ховає таємні нотатки.

"Мій батько несподівано помер, і коли ми прибирали його будинок, я знайшла цю зловісну записку, засунуту в задню частину його комода. Мій тато був простою людиною, працьовитим і чесним. Тому це абсолютно не в його характері", – зазначила жінка у відео.

Тей показала записку на камеру. Зверху на згорнутому аркуші паперу було написано: "Не читайте, якщо не хочете отримати відповідь".

Жінка спершу злякалася, коли знайшла цю записку і прочитала такий напис на аркуші. Її руки тремтіли від нервів. Проте коли 27-річна Тей розгорнула аркуш паперу, то була збентежена. Виявилося, що підозріла записка містила у собі лише докладні інструкції про те, як виграти в гру у ресторанах Cracker Barrel з 1960-х років.

Cracker Barrel – це американська мережа закладів харчування, і гру в кілочки часто можна побачити на їхніх обідніх столах. Мета гри полягає в тому, щоб видалити кілочки з дошки у формі трикутника так, щоб залишився лише один, і кажуть, що це "чудовий спосіб перевірити IQ".

Записка, залишена батьком Тей, включала відтворення трикутної дошки з номерами для кожного кілочка, а також покрокову інструкцію щодо того, які кілочки потрібно рухати, щоб виграти гру. Дещо роздратована витівками свого тата, Тей підписала своє відео: "Останній жарт наді мною, мабуть".

Частина коментаторів написали під відео, що вони також злякалися б, якби побачили таку записку зі зловісним формулюванням, яке було на згорнутому аркуші. Інші написали, що були просто здивовані тим, що тато жінки справді розгадав сумнозвісну складну головоломку.

Дивіться відео про те, як жінка знайшла в будинку покійного тата зловісну записку:

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader