Могли бути разом ще 20 років тому: Кулеба та Павелецька розкрили деталі роману
Могли бути разом ще 20 років тому: Кулеба та Павелецька розкрили деталі роману

Могли бути разом ще 20 років тому: Кулеба та Павелецька розкрили деталі роману

Колишній міністр та його обраниця розповіли, коли та за яких обставин вони познайомилися, а також із чого почалися їхні стосунки.

Ексміністр закордонних справДмитро Кулеба та видавчиня Світлана Павелецька навесні 2023 року підтвердили романтичні стосунки. Утім, пара разом набагато довше, ніж наважувалася про це заявити на широку аудиторію.

У нещодавньому інтерв'ю Павелецької та Кулеби для Раміни Екхакзай вони визнали, що незабаром відзначатимуть третю річницю, відколи вони з'їхалися. Утім, їхній бурхливий роман міг початися ще 20 років тому.

Закохані познайомилися в Університеті Шевченка, коли обидва були ще студентами. Дмитро тоді навчався на останньому курсі, і був тренером команди, до якої входила Світлана.

"Тоді щось, скажімо так, спалахнуло, але на той момент я вже рухався в житті іншим шляхом, Свєта теж шукала щось інше в житті", - розповів Кулеба. Павелецька підтвердила - тоді вони "були не готові до такого великого щастя".

Після випуску спілкування майбутньої пари припинилося на цілих 11 років, і відновилося лише 2014 року, коли Світлана зверталася до Дмитра по роботі, як до посла з особливих доручень. Але й тоді це були лише ділові стосунки.

Щось романтичне спалахнуло між Кулебою і Павелецькою, коли чоловік взявся за написання власної книги. Він звернувся до своєї майбутньої коханої по професійну пораду, і закрутилося. "Зустрілися, і якось усе спочатку було про книгу, а потім стало про любов. Ну, як починаються стосунки у двох дорослих людей? Так вони в нас і почалися. А разом ми почали жити у 2021 році. Скоро три роки, як з'їхалися", - зізнається пара.

Хто такий Дмитро Кулеба?

Кулеба Дмитро Іванович - український державний діяч та дипломат, міністр закордонних справ України з 4 березня 2020 року і по 5 вересня 2024, член РНБО з 13 березня 2020. Наймолодший в історії голова зовнішньополітичного відомства України. Дмитро Кулеба є постійним представником України при Раді Європи, посол з особливих доручень МЗС України, пише Вікіпедія.

Хто така Раміна Есхакзай?

Раміна Есхакзай - українська модель, журналістка, інтерв'юерка, блогерка. Брала участь у телепроєктах "Холостяк-5", "Від селянки до панянки", "Богиня шопінгу", "Караоке на Майдані". Автор YouTube-проєкту "RAMINA" (раніше - "Ходят слухи"). Знімалася в кліпах гуртів Антитіла і співака Віталія Козловського.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак Melovin несподівано натякнув на заручини - він уперше показав обраницю, якій подарував незвичайну каблучку. Вона, до слова, відповіла Меловіну згодою.

Також колега Лесі Нікітюк по шоу "Хто зверху?", ведучий і блогер Богдан Шелудяк, розкрив, як стосунки з молодим військовим Дмитром Бабчуком змінили її.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader