Легкоатлетка Ярослава Магучіх відклала весілля з нареченим
Легкоатлетка Ярослава Магучіх відклала весілля з нареченим

Легкоатлетка Ярослава Магучіх відклала весілля з нареченим

Українська легкоатлетка, олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх відклала весілля із коханим Назаром Степановим. 23-річна спортсменка не вбачає можливості провести весільну церемонію під час повномасштабної війни Росії проти нашої країни. Про це Ярослава розповіла в інтерв'ю сайту OBOZ.UA.

За словами дівчини, пара не розглядає проведення весілля в Європі, а зібрати всіх родичів та близьких людей на подібний захід зараз неможливо.

- На жаль, не можемо зараз провести церемонію весілля, бо мені дуже хотілося б вийти заміж в Україні, в Дніпрі, зібрати родичів, друзів. Але, на жаль, не можемо це зробити через війну. Немає такої можливості зараз і, чесно кажучи, не хочеться, не вчасно. Хоча, з іншого боку, начебто кажуть, що треба жити життя тут і зараз, адже молодий вік, найбільший розквіт, скажімо так. Але я розумію, що хочу зібрати на весіллі родичів, друзів, а зараз це складно, бо всі розкидані світом. А робити церемонію за кордоном, то це буде лише якесь жіноче весілля, – зазначила Магучіх.

Про заручини коханих Магучіх вперше розповіла у листопаді 2023 року. Її обранець, бар'єрист Назар Степанов зізнався, що пара вибрала обручку для нареченої в Нью-Йорку, де у Ярослави були заплановані зйомки для журналу Vogue. Після приїзду в Україну він зробив їй пропозицію у вузькому сімейному колі, при батьках Ярослави.

Магучіх 23 роки. На початку липня на етапі Діамантової ліги в Парижі спортсменка встановила новий світовий рекорд зі стрибків у висоту - 2,10 м. Попередній світовий рекорд тримався з 1987 року, коли Стефка Костадінова взяла 2.09 м. стрибки у висоту. У жовтні стало відомо, що дівчина боротиметься за звання найкращої легкоатлетки світу у 2024 році за версією World Athletics.

Джерело матеріала
loader
loader