Кишенькова ракета: представлено найпотужнішу Skoda Fabia в історії
Кишенькова ракета: представлено найпотужнішу Skoda Fabia в історії

Кишенькова ракета: представлено найпотужнішу Skoda Fabia в історії

Нова Skoda Fabia Rally2 оснащена 190-сильним турбомотором та отримала спортивну підвіску. Дизайн зарядженого хетчбека став яскравішим.

Лінійку Skoda Fabia 2025 поповнив спортивний варіант Rally2. Заряджений хетчбек випустять лімітованою серією. Про нього розповіли на офіційному сайті Skoda.

Нова модель є наступницею Skoda Fabia RS. Її створили у співробітництві з німецьким тюнінг-ательє ABT Sportsline, аби відзначити два чемпіонські титули Fabia в іспанській гоночній серії S-CER.

Спеціалісти ABT Sportsline доопрацювали 1,5-літровий турбомотор Skoda Fabia Rally2. Його потужність зросла зі 150 до 190 к. с., а крутний момент збільшився із 250 до 290 Н∙м. Це найпотужніша серійна Skoda Fabia в історії.

На даху встановили збільшений спойлер
Фото: Skoda

Заряджений хетчбек оснащений 7-ступінчастим роботом DSG та спортивною підвіскою із заниженим на 15 мм кузовом. Також встановлені 17-дюймові диски OZ Racing Superturismo із шинами Michelin Pilot Sport 5.

Важливо Найменший і найдешевший кросовер Skoda показали за три тижні до прем'єри (фото)

Крім того, нова Skoda Fabia Rally2 пізнається за скромним обвісом і збільшеним заднім спойлером. До того ж, усі авто пофарбують у яскраво-салатовий колір.

Авто присвятили двом чемпіонським титулам у перегонах S-CER
Фото: Skoda

У салоні встановлені спортивні кермо і крісла, а в оздобленні використана чорна тканина із контрастними салатовими швами. Також встановили табличку із серійним номером авто.

Усього випустять лише 100 заряджених хетчбекці. Ціна Skoda Fabia Rally2 складе 30 900 євро, а її продажі стартують із березня 2025 року.

До речі, нещодавно показали ралійний електромобіль Skoda потужністю 340 сил.

Також Фокус розповідав про електричного наступника Skoda Karoq.

Джерело матеріала
loader
loader