Ательє Manhart анонсувало 800-сильний BMW M5
Ательє Manhart анонсувало 800-сильний BMW M5

Ательє Manhart анонсувало 800-сильний BMW M5

Німецькі тюнери з ательє Manhart відомі своїми екстремальними проєктами. Ще однією новинкою стала форсована версія нового покоління M5, який можна замовити як з кузовом седан, так і у варіанті універсал.

Через кілька місяців після презентації нової генерації BMW M5, фахівці Manhart представили своє бачення новинки для тих, кому серійна модель здається недостатньо спортивною. Автомобіль, що отримав позначення MH5 800E, відрізняється власними аеродинамічним обважуванням, переналаштованим шасі і потужнішим силовим агрегатом.

Ательє Manhart анонсувало 800-сильний BMW M5 - Фото 1

Базовий 4,4-літровий V8 з двома турбінами оснастили переналаштованим блоком управління, що дозволило збільшити віддачу двигуна з 535 кВт/727 к.с. до 588 кВт/800 к.с. Щоправда, задля справедливості варто відзначити, що в колишньому поколінні BMW M5 (F90) майстри Manhart пропонували свою топову версію MH5 900 потужністю 683 кВт/928 к.с. Не виключено, що пізніше у Вупперталі підготують “гарячі” версії нового М5.

Ательє Manhart анонсувало 800-сильний BMW M5 - Фото 2

Як альтернатива BMW M Carbon Pars в Manhart розробили власний обвіс з вуглепластику, що включає інші передній спліттер, бічні спідниці, більш виразний дифузор і збільшений задній спойлер. Крім того, як опція можна буде замовити повністю карбоновий капот. Також новинка отримала фірмові легкосплавні диски Concave One з 6 здвоєними спицями в чорному матовому кольорі з золотистими ободами. Вони мають чудовий вигляд у комбінації з чорним кольором кузова та золотистими аплікаціями. Новий комплект пружин та амортизаторів дозволив зменшити дорожній просвіт, а комплект проставок надає машині більш агресивного вигляду.

Ціни та подробиці про комплектацію стануть відомі ближче до початку продажу.

Джерело матеріала
loader