Біль не стихає, – зірка серіалу "Коли ми вдома" втратив брата на війні
Біль не стихає, – зірка серіалу "Коли ми вдома" втратив брата на війні

Біль не стихає, – зірка серіалу "Коли ми вдома" втратив брата на війні

Український актор, відомий ролями у стрічках "Коли ми вдома. Разом до перемоги", "Любов та блогери", "Кріпосна", поділився трагічною новиною в інтерв'ю OBOZ.UA. У листопаді 2023 року його брат загинув на війні.

Анатолій Зіновенко розповів, що війна дуже болюче зачепила його родину. Він втратив молодшого брата Миколу. Чоловік загинув на фронті під Бахмутом.

Так сталося, що війна вже болюче торкнулася нашої родини: минулого листопада на фронті загинув мій рідний брат. За віком його і не думали призивати, він сам просився, пішов добровольцем. Загинув у 58 років. Киянин, прекрасний чоловік. Я дуже важко переживаю цю втрату, мало не втратив зір, мені зробили дві операції. Біль не стихає – він тепер зі мною завжди,
– зізнався актор.

Біль не стихає, – зірка серіалу "Коли ми вдома" втратив брата на війні - Фото 1
Микола Зіновенко / Фото з інстаграму Анастасії Зіновенко

Про втрату тоді повідомляла донька Анатолія Зіновенка, Анастасія. Вона розповіла, що лиш за два дні до його смерті відкрила збір.

"Результату збору він так і не побачив, проте, ми впевнені, що він був би дуже радий і вдячний кожному. Війна триває і ми про це пам'ятаємо. Наш дядько був світлою людиною з доброю душею. І він завжди житиме в наших серцях та думках. Наш Коля – Герой з великої літери", – писала акторка.

Де зараз Анатолій Зіновенко

Український актор разом з дружиною Тетяною з початку повномасштабного вторгнення виїхали з України та знайшли прихисток у Данії. Там вони продовжують працювати за фахом.

Актори дистанційно взяли участь у зйомках продовження серіалу "Коли ми вдома", Тетяна Зіновенко знялася у двох данських фільмах. Подружжя вірить, що повернеться додому.

Джерело матеріала
loader
loader