Внаслідок нічного обстрілу були пошкоджені 47 житлових будинків
Внаслідок нічного обстрілу були пошкоджені 47 житлових будинків

Внаслідок нічного обстрілу були пошкоджені 47 житлових будинків

47 житлових будинків були пошкоджені в ніч на 21 жовтня внаслідок обстрілу Харкова російськими окупантами. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону.

За його словами, ворог атакував КАБами Київський та Основ’янський райони, внаслідок чого були пошкоджені об’єкти цивільної інфраструктури. Також було припинене електропостачання у трьох районах міста.

«Я дуже вдячний нашим енергетикам та комунальним службам, які швидко відновили електропостачання. Вже о другій годині ночі всі житлові будинки були зі світлом. Також зранку нам вдалося відновити рух трамваїв, і зараз вони ходять за розкладом», — повідомив мер.

За його словами, загалом внаслідок цієї атаки були пошкоджені 47 житлових будинків, у тому числі 14 приватних. Також пошкоджень зазнали хімчистка, АЗС, офісні приміщення та ін. Постраждали 13 харків’ян, серед них — п’ятирічний хлопчик та вагітна жінка.

«На щастя, люди отримали неважкі поранення, але вони перебувають у лікарні. Наші комунальні служби працюють на місцях обстрілів, закривають контури, обстежують дахи. Також була організована робота мобільного ЦНАПу, де мешканці можуть подати документи на програму «єВідновлення» для отримання компенсації», — розповів Ігор Терехов.

Джерело матеріала
loader