Трамп задля кампанії попрацював у "Макдональдсі" і покритикував суперницю
Трамп задля кампанії попрацював у "Макдональдсі" і покритикував суперницю

Трамп задля кампанії попрацював у "Макдональдсі" і покритикував суперницю

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп у рамках своєї передвиборчої кампанії на деякий час взяв на себе роль працівника "Макдональдсу", та використав це, щоб покритикувати свою суперницю Камалу Гарріс.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє CNN.

Трамп обрав для своєї мети один із закладів "Макдональдс" у Пеннсильванії – одному зі штатів, де симпатії виборців хитаються між республіканцями і демократами – та у неділю одягнувся в уніформу і деякий час попрацював на обсмажуванні картоплі та видачі замовлень для клієнтів-водіїв.

'I could do this all day'.

Donald Trump tried to troll Kamala Harris by serving french fries at a Mc.

Donald's in Pennsylvania this afternoon.

co/WF1TM6L9eI pic.

News) October 21, 2024.

Доступ до ресторану у цей час був обмежений.

Подивитися на перформенс Трампа зібралися тисячі його прихильників.

Трамп сказав, що йому подобається робота і йому там "дуже весело".

Він визнав, що ідея виникла для того, щоб "вколоти" у відповідь Камалу Гарріс, яка неодноразово згадувала, як у студентські роки в Каліфорнії підпрацьовувала у фастфуді звичайною працівницею.

А від кандидата у віцепрезиденти Гарріс Тіма Волза пролунала ремарка, що Трампа "неможливо уявити працівником "Макдональдса".

Трамп заявив, що Гарріс вигадала факт своєї студентської роботи, але не навів ніяких підтверджень своїх слів, і знову заявив про це, коли приїхав перевтілитися у працівника "Макдональдсу".

Також вихідними Дональд Трамп заявив, що думає позиватися проти CBS через публікацію скороченого інтерв’ю Гарріс, що нібито подало її відповіді більш вигідно для кандидатки.

У п’ятницю під час передвиборчого мітингу у Детройті Трамп на 20 хвилин залишився без робочого мікрофона, після чого заявив, що не заплатить компанії-орендодавцю обладнання.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader