Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 21 жовтня
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 21 жовтня

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 21 жовтня

Ворог продовжує завдавати ударів по населеним пунктам Харківської області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

О 22:18 в Основ’янському районі Харкова внаслідок обстрілу КАБ пошкоджено 4 житлові будинки, 6 нежитлових будівель та 14 автомобілів. Постраждали 11 людей.

О 22:15 у Київському районі Харкова внаслідок обстрілу пошкоджено 7 житлових будинків, 8 нежитлових будівель та 3 автомобілі, АЗС. Постраждала 1 особа.

О 15:28 у селі Новоплатонівка Борівської громади Ізюмського району внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок, горіли конструктивні елементи житлового будинку. Під завалами виявлені тіло 71-річного чоловіка та тіло 72-річної жінки.

О 15:00 у селі Богуславка Борівської громади Ізюмського району внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок.

На Харківському напрямку відбулося чотири бойових зіткнення з російськими загарбниками. Дві атаки в районі Вовчанська відбито українськими воїнами, ще дві — тривають.

На Куп’янському напрямку противник 11 разів намагався витіснити наші підрозділи із займаних позицій поблизу Голубівки, Колісниківки, Лозової, Піщаного, Вишневого та Новоосинового. Чотири атаки досі триває.

У результаті посилення заходів з евакуації з Купʼянського та Борівського напрямків за добу евакуйовано 118 осіб (серед них 3 дитини).

Джерело матеріала
loader