Samsung представила Galaxy Fold Special Edition — більші екрани, краща камера, тонший і легший
Samsung представила Galaxy Fold Special Edition — більші екрани, краща камера, тонший і легший

Samsung представила Galaxy Fold Special Edition — більші екрани, краща камера, тонший і легший

Samsung представила Galaxy Fold Special Edition — більші екрани, краща камера, тонший і легший - Фото 1

Samsung офіційно представила очікуваний складаний смартфон Galaxy Fold Special Edition. Втім, його побачать не усі ринки, принаймні поки.

Наразі Samsung Galaxy Fold Special Edition буде доступний лише Південній Кореї для замовлення з 25 жовтня. Чутки передбачають також його вихід у Китаї.

Новий Galaxy Fold — найтонший та найлегший смартфон у лінійці. Завдяки товщині 10,6 мм та вазі 236 г він на 1,5 мм тонший та на 3 г за наявний Fold6. Телефон доступний тільки в чорному кольорі, а його корпус має смугастий візерунок.

111

Основний екран 8” зі співвідношенням сторін 20:18 також став найбільшим дисплеєм у серії Galaxy Fold. Зовнішній екран має діагональ 6,5” зі співвідношенням сторін 21:9 та забезпечує більш звичне співвідношення сторін. Fold 6 має 6,3-дюймовий дисплей.

11

Попри новий тонкий дизайн, вперше в серії Galaxy Fold Special Edition отримав камери на 200 МП. Крім нової основної камери, смартфон оснащений телескопічним об’єктивом на 12 МП, надширококутною камерою на 10 МП, камерою під дисплеєм на 4 МП та камерою для селфі на 10 МП на зовнішньому екрані. Телефон постачається з 16 ГБ оперативної пам’яті, 512 ГБ накопичувачем та процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy.

В іншому Samsung Galaxy Fold Special Edition новий смартфон має ті ж функції та характеристики, що й Fold6. Телефон коштує приблизно $2030.

Джерело: Neowin

Samsung представила Galaxy Fold Special Edition — більші екрани, краща камера, тонший і легший - Фото 7
Теги за темою
Смартфони Samsung
Джерело матеріала
loader