Популярний шоумен отримав посвідчення учасника бойових дій
Популярний шоумен отримав посвідчення учасника бойових дій

Популярний шоумен отримав посвідчення учасника бойових дій

Даніель Салем показав фото важливого документа та поділився філософськими роздумами.

Український актор і шоумен Даніель Салем з початку повномасштабної війни в Україні стоїть на захисті нашої країни від окупанта. Під час ротацій йому вдається брати участь у різних творчих проєктах, але воїн незмінно повертається на службу.

При цьому він зазначає - бути на сторожі України стало для нього не просто обов'язком, а місією. Про це Салем розповів у своєму блозі в Instagram.

Днями він отримав посвідчення учасника бойових дій. Цей документ наштовхнув його на роздуми.

Шоумен зізнався: сьогодні він не ставить собі запитання про сенс свого життя, цілі тощо. Просто тому, що на службі знайшов відповіді.

"У свої сорок років я зрозумів що це найважливіша робота у житі, де я відчуваю що я роблю щось важливе, коли я вже не питаю себе: "Яка моя місія у цьому житті?" Чому? Тому що я вже знаю!" - поділився Даніель Салем.

Даніель Салем
Даніель Салем новини - Даніель Салем показав посвідчення учасника бойових дій / instagram.com/daniel_jihad_salem

Хто такий Даніель Салем?

Даніель Салем - український ресторатор, шоумен, телеведучий, актор. Був ведучим проєктів "Кохання на виживання", "Хулігани", "Зірковий шлях"; брав участь у шоу "Танці з зірками-6" і "Голос країни-10". З початку повномасштабної війни захищає Україну від окупантів у складі спецпідрозділу авіарозвідки. Був поранений і контужений.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Гайтана, яка давно не з'являється в інформаційному просторі, розкрила причину свого зникнення з української сцени.

Також відома українська журналістка Наталія Тур підтримала чутку, яка вже понад два роки "гуляє" пресою - Потап і Настя Каменських приховують своє розставання.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader