План росіян провалився: Зеленський провів важливу нараду щодо фронту
План росіян провалився: Зеленський провів важливу нараду щодо фронту

План росіян провалився: Зеленський провів важливу нараду щодо фронту

Україні вдалось створити буферну зону на території Росії та успішно поповнити обмінний фонд для звільнення полонених, зазначив Зеленський.

Про що сказав Зеленський

Сьогодні, 21 жовтня президент України Володимир Зеленський провів нарадуз міністром оборони Рустемом Умєровим, Головкомом Олександром Сирським та начальником Генштабу Анатолієм Баргилевичем. Про деталі наради Володимир Зеленський написав у своєму Telegram.

За його словами, насамперед увага була зосереджена на фронті.

Зеленський підкреслив, що обговорювались військові завдання та найближчі кроки, необхідні для підвищення ефективності дій наших захисників: озброєння, військова техніка, забезпечення та комплектування бригад.

"Замість буферної зони на території України, яку планували росіяни, ми створили буферну зону поблизу нашого кордону на російській території. Вдячний усім нашим воїнам за хоробрість. Та особливий наголос – поповнення обмінного фонду для України заради звільнення наших людей з російського полону. Саме завдяки Курській операції вдалося звільнити суттєву кількість наших людей", - написав Зеленський.

Президент додав, що під час наради також були оновлені завдання для подальших переговорів з міжнародними партнерами щодо оборонної підтримки України.

Новина доповнюється...

Джерело матеріала
loader
loader