Онлайн-трансляція матчу Арсенал – Шахтар в Лізі чемпіонів 2024-2025
Онлайн-трансляція матчу Арсенал – Шахтар в Лізі чемпіонів 2024-2025

Онлайн-трансляція матчу Арсенал – Шахтар в Лізі чемпіонів 2024-2025

У вівторок, 22 жовтня, донецький Шахтар відіграє свій третій матч в Лізі чемпіонів 2024-2025. Підопічні Маріно Пушича завітають в гості до віцечемпіона АПЛ Арсеналу, повідомляє 24 Канал.

Чемпіон УПЛ проти гранда

"Каноніри" показали гарні результати на старті сезону. Підопічні Артети виграли 5 з семи матчів в АПЛ, а також набрали чотири бали в Лізі чемпіонів.

Причому суперники на євроарені були не з простих – Аталанта та ПСЖ. Втім на цих вихідних лондонці вперше поступились у цій кампанії, Арсенал був битий Борнмутом Іллі Забарного.

Тепер же на "канонірів" чекає бій із українським чемпіоном. Шахтар навпаки не вражає у поточній кампанії. Підопічні Пушича примудрились програти Поліссю та Олександрії, а також втратити очки проти Вереса.

"Гірники" наразі посідають лише четверту сходинку в УПЛ, відставання від Динамо дорівнює вже шістьом очкам. В Лізі чемпіонів Шахтар також провалюється – лише один бал в іграх з Болоньєю та Аталантою.

Де дивитися

Матч Арсенал – Шахтар онлайн можна буде подивитися на ОТТ-платформі MEGOGO. Початок поєдинку – 22 жовтня о 22:00 (за київським часом). Перед грою транслятор організує студію з експертами, які обговорять зустріч на стадіоні "Емірейтс" в Лондоні.

Сайт 24 Каналу проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі Арсенал – Шахтар. Тут також будуть опубліковані відео голів та огляд всього матчу з найцікавішими його моментами.

Теги за темою
Шахтар Ліга чемпіонів
Джерело матеріала
loader
loader