Нестримні танці і купа жіночої білизни на сцені: як пройшов київський концерт LATEXFAUNA
Нестримні танці і купа жіночої білизни на сцені: як пройшов київський концерт LATEXFAUNA

Нестримні танці і купа жіночої білизни на сцені: як пройшов київський концерт LATEXFAUNA

19 жовтня ньювейв-гурт LATEXFAUNA зіграв свій найспекотніший сольний концерт у київському концертному залі Stereo Plaza. Cherkaschyna, Masandra, Lucerna, Bounty — музиканти виконали улюблені хіти та нові треки, які запалювали танцмайданчик та викликали у прихильників хвилю емоцій.

Гурт виступав у костюмах червоногарячого кольору, які підкреслили основну концепцію концерту, відсилаючи до образів пожежників. Температура в приміщенні підвищувалась з кожною наступною піснею, в певний момент в розпалі відчуттів та на піку зваби прихильниці закидали сцену білизною. Енергетика була шаленою, зал вибухав оваціями після кожної пісні. Очевидно, що глядачі чекали на цей концерт і були готові до музичної феєрії.

Однією з ключових подій шоу стала жива презентація максісинглу LUCERNA, кліп до якого зняв Алан Бадоєв. Легкий трек про літні ночі і пристрасть, що переходить у справжній музичний шторм — саме так LATEXFAUNA змушує відчувати музику.

Артисти подякували кожному, хто доєднався до події: «Дякуємо всім за цей вечір! Ми реально кайфонули та сподіваємось, що ви теж відчули щось подібне. Круто зустрічатись зі своїми й разом ловити спільний вайб. Дякуємо вам!»

Серед гостей вечора — відомі представники українського мистецтва та медіа. Серед них — Ірина Горова, Семен Горов, Інді Хаїт, Володимир Шумко, Марі Чеба, Анна Завальська, Дмитро Саратський та інші.

Гості прийшли не тільки послухати улюблені пісні та отримати порцію гарного настрою, але й долучитися до важливої справи — підтримати нашу розвідку. Віртуоз аукціонів, Олександр «Колмен» Сердюк, майстерно провів  благодійні торги вже традиційні для концертів LATEXFAUNA. Його «виступ» створював інтригу та драйв довкола лотів,  деякі з яких мали унікальну та історичну цінність. Серед них: статуетка премії YUNA 2023, яку LATEXFAUNA отримала як кращий поп-гурт; футболка з останнього кліпу LUCERNA; рожевий костюм пілота від художниці по костюмах Лесі Патоки, з тих, в яких музиканти презентували свій перший альбом та інші.

Загалом під час концерту тільки завдяки донатам та аукціонним лотам було зібрано понад 300 тисяч гривень на потреби ГУР МО України. Цей концерт став стартом збору на надводні дрони MAGURA, який триватиме в листопаді в турі містами України.

Фото: Оля Закревська, Таня Горбатюк

Джерело матеріала
loader
loader