На барбера та нігтики: скільки щомісяця витрачає Слава Дьомін
На барбера та нігтики: скільки щомісяця витрачає Слава Дьомін

На барбера та нігтики: скільки щомісяця витрачає Слава Дьомін

Популярний ведучий розкрив свої б'юті-секрети, та скільки готовий викладати грошей на догляд за собою.

Український шоумен Слава Дьомін ретельно стежить за своєю зовнішністю і не приховує, що готовий витрачати на це щомісяця кругленьку суму. Про це він розповів у коментарі для Люкс ФМ.

Один із головних "аксесуарів" Дьоміна - його борода. Їй дістається найбільша кількість уваги від ведучого: раз на тиждень у барбера він коригує форму, раз на три тижні - фарбує.

Також Слава Дьомін робить манікюр. На нігтики він ходить раз на два-три тижні.

Крім того, у списку щомісячних б'юті-процедур шоумена є масаж - сеанси, які коштують близько 1 тис. грн (за один) він отримує за бартером. Загалом на місяць на догляд за собою Слава Дьомін витрачає близько 5 тис. грн.

"Я фарбую бороду десь раз на три тижні. Я кожен тиждень ходжу до барбера, щоб рівняти бороду, і десь раз на два чи три тижні роблю манікюр. Це все, що я роблю", - розповідає ведучий.

Хто такий Слава Дьомін

Слава Дьомін - український телеведучий, шоумен, автор власного шоу на YouTube "Слава+", де до нього в гості заходять відомі українські особистості. Шоумен був одружений з Ксенією Міщенко. Пара провела у шлюбі 13 років і розірвала стосунки 2021 року. Але офіційно розлучення вони не оформили.

Ведучий зізнався, що їм ліньки йти до РАЦСу та заповнювати документи. Слава та Ксенія, як вони самі зазначили, залишилися друзями та виховують спільного сина.

Слава Дьомін народився у Львові й у нього було важке дитинство. Його мати била ведучого за будь-яку провину, а тепер він змушений платити їй аліменти.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що Олена Зеленська в компанії 8 перших леді та джентльменів різних країн увійшла в історію видання "Elle" в Україні та світі у вельми елегантний спосіб.

Також зірка Жіночого кварталу та Ліги сміху, акторка Аліна Блажкевич похрестила первістка. Вона показала перші фото з таїнства з чарівним малюком.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader