Колега Лесі Нікітюк розкрив, як стосунки з молодим військовим змінили її
Колега Лесі Нікітюк розкрив, як стосунки з молодим військовим змінили її

Колега Лесі Нікітюк розкрив, як стосунки з молодим військовим змінили її

Богдан Буше зазначив, що зараз Леся Іванівна - зовсім не та, що колись.

Українська ведуча Леся Нікітюк на початку жовтня оголосила, що у неї новий роман. Бойфрендом Леді Ле став український військовий Дмитро Бабчук.

Зараз у Мережі багато хто обговорює, що стосунки між Нікітюк і Бабчуком - не справжні, а піар-хід. Зі свого боку близьке оточення зазначає, що пара насправді дуже щаслива всупереч чуткам.

Наприклад, співведучий Лесі по шоу "Хто зверху?" Богдан Буше (Шелудяк) зазначає, що зміни в ній видно неозброєним поглядом. І їх він приписує саме на рахунок Бабчука.

Шоумен у коментарі для Люкс ФМ розповів, що сьогоднішня Нікітюк - дівчина з палаючими очима, закохана і квітуча, поза всякими сумнівами.

"Леся – чудова дівчина. Я просто дуже радий за неї, за те, що вона знайшла своє кохання, і за те, що вона просто розквітла. Я бачу, що в неї загорілися дуже сильно очі. І вона… Є квітка, яку поливають, а є квітка, яку саме удобрюють! Вона от як квітка, яка розквітла дуже. За нею дуже приємно спостерігати", - каже Богдан Шелудяк.

Хто така Леся Нікітюк?

Леся Іванівна Нікітюк - українська телеведуча, журналістка, акторка, блогерка. Колишня ведуча телепередачі Орел та Решка. Після повномасштабного нападу Росії на Україну Леся Нікітюк почала випускати на Youtube пародійні пісні ("Сіла птаха", "Пісня про крейсер "Москва", а також - разом зі Степаном Гігою - "Цей сон"), повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше колишня дружина Володимира Остапчука, нотаріус і блогерка Христина Горняк, публічно підколола його - вона пригадала ексу нещодавній скандал, у який він потрапив через об'єктивізацію жіночого тіла.

Також українська модель, блогерка і бізнесвумен Алла Зіневич показала, який вигляд має найменша донька 64-річного Сергія Тігіпка - чотиримісячна Юліанна.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader