Jerry Heil показала рідкісні фото з батьками: "Татова маленька мишка"
Jerry Heil показала рідкісні фото з батьками: "Татова маленька мишка"

Jerry Heil показала рідкісні фото з батьками: "Татова маленька мишка"

Сьогодні, 21 жовтня, Jerry Heil святкує день народження. Співачка показала, як з 29-річчям її привітали батьки. Вона опублікувала світлини в інстаграм-сторіз на своїй сторінці.

З нагоди дня народження доньки Людмила Шемаєва поділилась сімейними фото. Вона привітала доньку їхнім спільним знімком, а також показала світлину Яни з батьком.

Нехай твоє серце ніколи не знає кривд, нехай кожен твій день буде сповнений радістю, яскравими та щасливими моментами, всі твої починання увінчаються успіхами, а Господь сповнить всі твого серця бажання. Бажаємо залишатися завжди такою неперевершеною донькою. Ми любимо тебе безмежно,
– написала мама Jerry Heil.

Jerry Heil показала рідкісні фото з батьками: "Татова маленька мишка" - Фото 1
Jerry Heil з мамою / Фото з інстаграм-сторіз

"Татова маленька мишка", – мовиться на фото артистки з батьком.

Jerry Heil показала рідкісні фото з батьками: "Татова маленька мишка" - Фото 2
Jerry Heil з батьком / Фото з інстаграм-сторіз

Jerry Heil про те, як пробивала собі шлях

Jerry Heil у свій день народження опублікувала архівні фото – від дитинства до нинішнього часу. Так артистка продемонструвала свою історію – "як джерело пробива собі шлях".

Батьки завжди казали мені не "якщо ти будеш на сцені", а "коли". І я дуже увірувала. Дуже вдячна своїм батькам за це і хочу попросити зараз всіх, у кого є діти, родити так само, коли це стосується чогось, що ваші діти дуже люблять! Я займалася музикою день та ніч. Вона стала моїм повітрям і моїм побутом, – зізналась Jerry Heil.

Співачка пригадала, як казала на інтерв'ю: "Перемога на Євробаченні – це коли українська музика буде в усіх ваших плейлистах". Після конкурсу пісні Jerry Heil і справді почали слухати у багатьох країнах, чим вона й пишається.

Джерело матеріала
loader