Інтимне відео, сукня Мерилін Монро та крадіжка логотипа: найгучніші скандали Кім Кардашян
Інтимне відео, сукня Мерилін Монро та крадіжка логотипа: найгучніші скандали Кім Кардашян

Інтимне відео, сукня Мерилін Монро та крадіжка логотипа: найгучніші скандали Кім Кардашян

Знаменитість розпочала свою кар'єру у далекому 2007 році, знявшись у сімейному реаліті "Keeping Up with the Kardashians". Шоу не тільки стало найрейтинговішим, а й принесло шалену популярність усій родині. Зірка спробувала себе у різних сферах бізнесу та навіть подалась до творчості. У матеріалі Show 24 згадуємо найгучніші скандали за участі Кім Кардашян, яка наробила чимало галасу в Голлівуді.

Головні скандали Кім Кардашян

Злив у мережу секс-відео з Кардашян і її бойфрендом

У 2006 році у мережу потрапило інтимне відео Кім і її хлопця Рей Джея. У ролику було чітко видно, як пара займається сексом. Спершу знаменитість заперечувала свою причетність до відео, але згодом виданню Metro зізналась, що на кадрах дійсно вона.

Секс-відео Кардашян і Рей Джея злили в мережуСекс-відео Кардашян і Рей Джея злили в мережу / Фото з відкритих джерел

Видання The Cut опублікувало заяву Рей Джея, де чоловік заявив, що відвертий домашній фільм був частиною плану Кім.

Я лише взяв участь в тому, щоб зробити її популярною. Зіграв свою роль. Якщо ви кмітливі, то вже напевно зрозуміли це,
– сказав репер.

Після цього ще тривалий час були чутки, що це мама Кардашян вмовила зняти доньку таке відео й "злити" його у мережу, щоб привернути більшу увагу аудиторії до їхньої родини.

Сама ж Кім відчайдушно заперечувала свою причетність до публікації.

Я не бідна і не відчайдушна, тому ніколи не стала б продавати домашнє відео. Це образило б мене і мою сім'ю. Я не потребую грошей. Я відчуваю себе зрадженою, але не вказую пальцем,
– казала знаменитість.

Весілля за 10 мільйонів доларів

Особисте життя Кім завжди було сповнене інтриг і скандалів. У 2010 році вона почала зустрічатись з баскетболістом Крісом Гамфрісом. У травні 2011 року спортсмен запропонував світській левиці одружитися. Він освідчився Кім із 20-каратним діамантовим перснем.

У серпні того ж року пара відгуляла гучне весілля на 500 людей, а наречена одягла сукню за 25 тисяч доларів від знаменитої дизайнерки Vera Wang. За приблизними підрахунками, на святкування витратили понад 10 мільйонів доларів.

Весілля Кім Кардашян і Кріса ГамфрісаВесілля Кім Кардашян і Кріса Гамфріса / Фото з відкритих джерел

А далі відбулось найцікавіше. Уже через 72 дні після весілля Кім подала на розлучення. Увесь процес тривав близько двох років і офіційний розрив між зірками затвердили 3 червня 2013 року.

Видання Vanity Faire пише, що Кріс Гамфріс зізнався, що розлучення було спровоковане через те, що Кардашян жадала слави. Він заявив, що їхній шлюб, як і інтимне відео, був не більше, ніж піар-ходом.

Стрімка зміна фігури

Ті, хто давно стежить за життям зірки, точно помітили значні зміни у її зовнішності. А все почалось з того, що Кім захотіла "вдосконалити" сідниці. Спершу фігура Кардашян нагадувала "пісочний годинник", а через сторонні втручання перетворилась на два з'єднані трикутники, які максимально звузили її талію, а стегна ставали все об'ємнішими.

Шанувальникам не сподобались такі зміни у зовнішності селебреті, зазначаючи, що все це виглядає дуже неприродно.

Кім Кардашян у 2008 та у 2018 рокахКім Кардашян у 2008 та у 2018 роках / Фото Getty images

Фани припускали, що Кім вставила у стегна імпланти. Після того як папараці "злили" в мережу фото зірки, де в неї видно целюліт і натуральні форми без обтислого одягу, Кардашян дещо "зменшила" свої форми, однак до натуральної краси так і не повернулась.

Крадіжка логотипа

У 2018 році знаменитість презентувала чергову колекцію ароматів під назвою KKW Fragrance й опинилась в епіцентрі скандалу. Виявилось, що одна композиція мала назву "Вібрації", а логотип до неї – крадений.

Компанія Vibes Media подали на зірку до суду, де заявили, що вона нещадно вкрала ідею логотипа з їхнього флакона, який теж називається "Вібрації". Фірма навіть представила патент, який датується 2012 роком.

Лого аромату Кім Кардашян (зліва) та лого іншого бренду (справа)Лого аромату Кім Кардашян (зліва) та лого іншого бренду (справа) / Колаж Show24

Тоді Кардашян видалила усі фото з новим парфумом зі своїх соцмереж.

Еротичне фото у мінікупальнику

У 2018 році Кім виклала в мережу еротичні фото, які здивували навіть її найпалкіших шанувальників. Зірка зробила селфі у мікрокупальнику від Chanel, який ледь прикривав інтимні частини її грудей.

Скандальне еротичне фото Кім КардашянСкандальне еротичне фото Кім Кардашян / Фото з інстаграму Кім

Фани написали, що це вже занадто, адже вона матір. Від коментування тоді й не втрималась відома американська телеведуча Венді Вільямс. Вона заявила, що в час, коли у чоловіка Кім проблеми (депресія та інші психічні розлади), та намагається привернути до себе увагу такими вчинками.

Після таких заяв Кардашян видалила зі свого акаунту кілька відвертих фото, які прирівнювали до кадрів з порно.

Спідня білизна з корегувальним ефектом під назвою KIMONO

Улітку 2019 року Кім презентувала першу колекцію спідньої білизни з корегувальним ефектом під назвою KIMONO. Однак японська аудиторія сприйняла це за образу, заявивши, що недоречно порівнювати звабливу білизну та їхній традиційний одяг. За їхніми словами, кімоно – це про витончений та елегантний одяг, але точно не про обтислі вбрання.

Тоді Кардашян показала реєстраційний документ своєї марки, де було зазначено, що вона дійсно може випускати в продаж справжні кімоно, але японців це не задовольнило. Тому зірка вирішила не продовжувати скандал, а погодилася змінити назву на SKIMS.

Сукня Мерилін Монро, яка "тріщала по швах"

У 2022 році Кардашян з'явилась у легендарній сукні акторки Монро на червоній доріжці Met Gala. Тоді музей Ріплі потрапив під шквал критики, що такий цінний експонат "позичили для вигулу".

Кім Кардашьян у сукні Мерилін Монро на Met Gala 2022Кім Кардашьян у сукні Мерилін Монро на Met Gala 2022 / Фото Getty images

Як виявилось пізніше, у деяких місцях сукня буквально порвалась, а де-не-де відсутні коштовні камінці.

Як виглядала сукня Мерилін Монро після того, як її одягла Кім КардашянЯк виглядала сукня Мерилін Монро після того, як її одягла Кім Кардашян / Фото з інстаграму The Marilyn Monroe Collection

Віцепрезидентка музею запевняла, що за сукнею ретельно дивились, а Кім не вдягала її без нагляду.

"Ми мали багато розмов із Кім та її командою і висунули багато вимог на місці, щодо охорони та поводження з сукнею. Кім ніколи не надягала сукню наодинці. Завжди в присутності представника Ріплі. Ми постійно мали впевненість у тому, що щойно нам здасться, що сукні загрожує надрив, або в нас виникне будь-яке занепокоєння, ми зможемо сказати, що не будемо продовжувати", – казала Аманда Джойнер.

Прапор Палестини

У жовтні 2023 року зірка вела прямий етер в тіктоці зі своєю донькою. Деякі користувачі у коментарях почали присилати палестинський прапор, а в той час дівчинка нахилилась до екрана та запитала в мами: "Що це за прапор?".

Kim Kardashian confuses the Palestinian flag for the Brazilian: дивіться відео онлайн

Сама ж Кардашян відповіла, що "це прапор Бразилії. Звідки Неймар, бо ми говоримо про футбол". Після цього вона призупинила трансляцію.

У соцмережі така відповідь підняла чималу хвилю обговорення. Користувачі не могли зрозуміти, як Кім може не розбиратись у таких питаннях. Але, ймовірно, знаменитість навмисно збрехала донці, адже вона виступала на захист ізраїльтян.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що Кардашян була запрошеною гостею на "білих вечірках" американського репера P. Diddy. Ці "вечірки" складались з двох частин: на першу запрошували пресу та навіть приходили з дітьми. Наступна частина мала назву Freaks offs (божевілля). Слідство стверджує, що на так званих "freak-offs" вживали алкоголь і важкі наркотики, під впливом яких Шон Комбс змушував гостей до статевих актів і оргій.

Теги за темою
Скандал
Джерело матеріала
loader