GTA 6 у надійних руках: 80% ветеранів серії все ще на борту, — ексрозробник Rockstar
GTA 6 у надійних руках: 80% ветеранів серії все ще на борту, — ексрозробник Rockstar

GTA 6 у надійних руках: 80% ветеранів серії все ще на борту, — ексрозробник Rockstar

Оббе Вермей знову тішить геймерів інсайдами про GTA 6.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! GTA 6 у надійних руках: 80% ветеранів серії все ще на борту, — ексрозробник Rockstar - Фото 1

Розробка Grand Theft Auto VI триває вже кілька років. За цей час компанія Rockstar зазнала певних змін, зокрема втративши кількох відомих співробітників. Це викликало занепокоєння серед фанатів щодо майбутнього проєкту.

Проте ситуація не така критична, як може здатися на перший погляд. Оббе Вермей, який раніше працював у Rockstar, повідомив, що приблизно 80% команди, яка створювала GTA 4, досі працює в Rockstar North над новою частиною серії.

80% of the people I worked with on gta4 still work at R*N.

— Obbe Vermeij (@ObbeVermeij) September 15, 2024

Серед ключових фігур, які залишилися в команді Rockstar, варто відзначити Аарона Гарбута, артдиректора, який працює над серією GTA з часів третьої частини. Сем Гаузер, один із засновників студії, також бере участь у розробці GTA 6.

Керівником проєкту призначили Роба Нельсона, який раніше очолював розробку Red Dead Redemption 2. Варто зазначити, що ця команда створила такі відомі ігри, як Max Payne 3 та перша частина Red Dead Redemption (яка, до речі, скоро виходить на ПК).

Попри те, що деякі ключові фігури, такі як Леслі Бензіс, Ден Гаузер і Майкл Ансворт, залишили команду розробників Grand Theft Auto, значна частина досвідчених спеціалістів продовжує працювати над улюбленою франшизою мільйонів гравців. Враховуючи професіоналізм команди та захопливий дебютний трейлер, який показали торік, фанати серії мають усі підстави сподіватися на те, що нова частина культової серії відеоігор виправдає їхні очікування.

Rockstar планує випустити GTA 6 у 2025 році. Очікується, що новий трейлер гри з’явиться до кінця 2024 року.

Джерело: Tech4gamers

Джерело матеріала
loader